Андреј Фајгељ: Подносим оставку на место директора Културног центра Новог Сада

andrej-fajgelj-250

Андреј Фајгељ

Масовни медији, опозиција и власт сложно нападају резултате Културног центра Новог Сада. Удесетостручене активности проглашавају за срамоту, поштено зарађену плату за корупцију.

План естаблишмента за Србију је трка до дна: да радимо што мање, урадимо што мање и зарадимо што мање.

Нови људи желе трку до врха: да радимо што више, урадимо што више и зарадимо што више. Само тако нама и нашој отаџбини може бити боље.

Уз мржњу естаблишмента, без подршке народа, нови људи немају никакве шансе.

Пошто рад и резултати не значе ништа, остала је само једна ствар коју могу да урадим пред све већим притисцима. Дајем неопозиву оставку на функцију директора Културног центра Новог Сада.

Две и по године сам располагао буџетом од милион евра годишње. Функцију напуштам са истим станом, аутом и рачунаром које сам имао пре него што сам ступио на њу. То је највреднија имовина коју моја шесточлана породица поседује.

Враћам се професури.

Андреј Фајгељ

(Блог Андреја Фајгеља, 18. 5. 2015)

Андреј Фајгељ: Извињавам се Блицу и СНС што је Центар удесетостручио активности

НОВИ САД – Директор Културног центра Новог Сад (КЦНС) Андреј Фајгељ данас је поднео неопозиву оставку на ту функцију.

На функцију директора КЦНС Фајгељ је дошао на предлог Треће Србије чији је високи функционер.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је поводом оставке Андреја Фајгеља рекао Танјугу да није изненађен таквом његовом одлуком и да се Фајгељу захваљује на сарадњи.

fajgelj-fejs

Фејсбук профил Андреја Фајгеља 

Пре пет дана Фајгељ је на свом Фејсбук профилу оставио статус: „Извињавам се Блицу и СНС што је КЦНС удесетостручио активности и нудим им своју оставку због тога.

(Танјуг/Стање ствари, 18. 5. 2015)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-4vfCategories: Вести над вестима

5 replies

  1. Шта рећи? Разне ПЛИТКИЦЕ И ЗЛОБНИЦЕ дођоше главе вредног, поштеног и паметног човека. Нажалост!

  2. Ништа се није променило: способни, вредни и поштени се повлаче, мање способни, политички амбициозни и бескрупулозни их онемогућавају и уклањају и постављају се међусобно на њихова места.

  3. Где је сада патриотски блок да без обзира на страначко не слагање дају подршку Андреју? Не даје Андреј оставку под притиском на место у странци и томе слично него на место од значаја за нацију.

  4. Поштовани г. Фајгељ.
    Зашто бацате копље у кукуруз? Зашто сте капитулирали пред против-спским фукарама? Морате знати да сте са овим, додуше поштеним чином, ожалостили хиљаде патриота и поштених Срба, који високо цене ваш патриотизам и невиђене напоре за очување српског народа и његове културе пред крвожедним душманима, који не бирају сретства да вас опањкају и ућуткају.

Оставите коментар