Без избора: Српска народна партија Ненада Поповића постала парламентарна

БЕОГРАД – Српска народна партија (СНП), на чијем челу је Ненад Поповић, прерасла је данас у парламентарну политичку странку, јер је њен нови члан постао народни посланик Милан Петрић, саопштено је из те партије.

Ненад Поповић, председник Српске народне партије (Фото: Танјуг)

Ненад Поповић, председник Српске народне партије (Фото: Танјуг)

– Као посланик СНП-а имаћу већу подршку за остварење циљева за које се залажем. Економија је кључна за грађане Србије. Не можемо успешно да бранимо наше националне и државне интересе са најнижом платом у региону, зато је наш главни циљ да грађанима обезбедимо посао и веће плате – рекао је Петрић, који ће убудуће бити члан председништва СНП-а и посланик те странке у Народној Скупштини Републике Србије.

Он је истакао да програм СНП обезбеђује не само економски развој, већ и вођење одговорне социјалне политике. Учинићемо све да радници, пензионери, самохране мајке, и све друге угрожене социјалне групе, поврате поверење у државу и поново у њој пронађу сигуран ослонац, рекао је Петрић.

Он је навео да је СНП за њега била логичан избор, јер то није партија која припада било којој политичкој крајности, већ партија која води умерену, аргументовану и реалну политику у интересу свих грађана Србије. Петрић је изабран за народног посланика на парламентарним изборима 2014. године на листи Демократске странке, као представник Удружених синдиката Србије „Слога”.

Наслов: Стање ствари

(Танјуг/Политика, 22. 3. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-3R4Categories: Вести над вестима

1 reply

  1. za koliko para je presao u snp.to niste naglasili,jer znamo kako to ide.kod nas.LOVA.i moze.za to je tu i dosao,ne zbog semenke.

Оставите коментар