Божићни поклон агенције „Ходочашћа са благословом“: Два места за Егину и два места за Острог и Врањину

hodocasca-banerЗахваљујући агенцији „Ходочашћа са благословом“ у прилици смо да, за Божић, поклонимо два путовања: на Егину на поклоњење моштима св. Нектарија Егинског Чудотворца и на поклоњење похвали рода нашега – св. Василију Острошком.

Ходочашћа са благословом“ и „Стање ствари“ одлучили су да награде додељују уназад, да се не расписују конкурси већ да награђен буде неко за нешто што је учинио не очекујући ништа, понајамање награду.

ЕГИНА: Путовање на Егину добио је др Александар Живковић, за надахнуто и предано писање на црквене теме. Ако бисте да се уверите да нисмо погрешили и „обновите градиво“, из мноштва одличних текстова г. Живковића извукли смо Архетипско грађење цркве у „Горском вијенцу“.

ОСТРОГ И ВРАЊИНА: Није било много дилеме ни за другу награду – лако смо се одлучили да путовање добије Драго Миловановић, ученик седмог разреда ОШ „Васа Чарапић“ – Бели Поток. Драго је први понудио новац за штампање вињете ДОК БУДЕ ЋИРИЛИЦЕ, БИЋЕ И СРБА.

Ево његовог коментара:

Мени се веома допада ова Вињета и ја бих желео да се приложим 1.000 динара за штампу налепница.

Драго Миловановић, 7. разред ОШ Васа Чарапић – Бели Поток

Честитамо заслуженим добитницима, а захваљујемо агенцији „Ходочашћа са благословом“ на племинитом гесту.

Спонзор: ХОДОЧАШЋА СА БЛАГОСЛОВОМ

Обилазак светиња у земљи и окружењу: Егина, Острог, Света Гора (Хиландар), Света Петка (Букурешт), Манастири југозападне и централне Србије

Контакт: 062/669-619 Јована (пон-суб од 11ч. до 20ч.)

https://www.facebook.com/hodocascasablagoslovom


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-35yCategories: Моба

1 reply

  1. Добра идеја и одличан избор!

Оставите коментар