Прекинута трибина на Факултету политичких наука поводом легализације марихуане

БЕОГРАД – Трибину на Факултету политичких наука коју је организовала студентска организација „Студенти за слободу ФПН” на тему легализације марихуане, прекинула је вечерас група младића који су гађали присутне флајерима и вређали студенте паролама повицима „наркомани, најгори сте шљам”.

nark-tribina

Један из групе младића из организације „Студентска акција – студенти против наркоманије”, који су упали на скуп, пљунуо је у лице студенткињу, учесницу трибине, а скуп је затим прекинут на инсистирање декана ФПН Илије Вујачића, који је безуспешно покушао да избаци изгреднике из сале.

Група младића упала је на скуп сат времена након почетка трибине под називом „Времена се мењају, легализуј” на којој је промовисана кампања да се прекине рат дрогама.

Вујачић је само кратко рекао да је морао да прекине скуп да не би дошло до инцидената, а остала је непознаница да ли је неко од младића који су прекинули скуп и студент Факултета политичких наука.

(Танјуг, 5. 11. 2014)Categories: Вести над вестима

2 replies

  1. На којој ли је тек дроги (дрози?) декан ФПН-а:

  2. @Мирослав Анђелковић
    Одговор на Ваше питање дат је у књизи „Комунизам на београдском Универзитету 1929-1940“, коју је приредио још пре Другог светског рата ЈНП „Збор“, а почетком 90-их у приватном издању објавио Александар Жељко Јелић. Можда је време да се поново објави ова књига, како би се схватило да пошаст није од јуче, или од данас?

Оставите коментар