С*ање ствари: Александар Вучић нуди награду Андреју Вучићу који је рођен када и његов брат

Београд, ноћ између 24. и 25. октобра 2014. (С*ање ствари) – Скупштина Србије имала је током дана велику част да прими Највећег Сина нашег народа: дуготрајни дочек и френетичан аплауз показао је да посланици не примају џабе плату, а било би добро и да им се примања подигну (макар онима из СНС-а). Но, тако лепо дочекан и опуштен, премијер Александар Вучић наилази на „мину“ Зорана Живковића – бивши премијер Србије је садашњег упитао: „Како се наплаћује порез од тајкуна, кад је фирма Андреја Вучића, вашег брата, већ две године у блокади која износи 22 милиона динара?“

av-av

Живковић није презао ни да дода да је реч о „фантомској фирми за прање новца“. Очито изнервиран таквим наступом, сасвим различитом од топле добродошлице, премијер Вучић је обећао да ће поднети оставку „ако се испостави да је тачно да је његов брат Андреј власник фантомске фирме ASOMACUM“!

Неким чудом, на сајту Агенције за привредне регистре, као члан/сувласник поменуте фирме уписан је управо – неки Андреј Вучић! Тај Вучић је рођен 9. априла 1972, а Зоран Живковић на Твитеру тврди да је то управо датум рођења Андреја Вучића који је брат Александра Вучића! Јасно је да З. Ж. нуди јефтин доказ у виду кошаркашког ФИБА сајта, али ипак је бачена љага на породицу Вучић. (И то поново, у кратком року.)

av-av-1

Имајући све ово у виду, премијер Вучић је ноћас саопштио да „нуди награду сваком Андреју Вучићу који је рођен кад и његов брат“, јавио је независни радио „Карловац-Карлобаг-Огулин-Вировитица“. Поштеном Андреју Вучићу, рођеном 9. априла 1972, који се јави и призна да је он – а не брат премијера – власник поменуте фирме, осим новчаног дела, следи почасна чланска карта СНС-а и запослење у неком од министарстава (по жељи).

av-av-2

Портал „Зауставите убијање Шешеља у Хагу“, ако му је веровати, пише да су током ноћи на сајту Агенције за привредне регистре били избрисани подаци фирме ASOMACUM – чиме је та фирма, око један сат после поноћи, стварно постала фантомска. Осврћући се на то, премијер Вучић је упитао „па неће ваљда мене да оптуже да сам брисао ноћу те податке, ја сам гледао филм“?! На новинарско питање „који је филм гледао“, Александар Вучић се позвао на имунитет и рекао да „има чврст алиби, али да не може, из више разлога, да каже наслов филма за одрасле који је гледао“.

Разочаран неповерењем и бацањем љаге на њега, истинољубиви и држању обећања предани, премијер Вучић је завапио: „Остало је само да мене оптужите да сам ја скинуо ову фотографију Томе Николића са сајта пакистанске амбасаде“?!

toma-janpi

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

4 replies

  1. Зашто овај текст није доступан?
    Небојша Малић: Подаништво није судбина

  2. @ слободан млинаревић

    Како мислите „није доступан“?

    Ево линка Небојша Малић: Подаништво није судбина

  3. Захваљујем!

Оставите коментар