С*ање ствари: Брат српског премијера на паради наводио дрон са натписом „Крим је Украјина“

Београд/Кијев/Тирана, 16. 10. 2014. (С*ање ствари) ­– Како ексклузивно сазнаје портал „Нацистичка Украјина“, на паради поводом ослобођења Београда виђен је „дрон“ (беспилотна летилица), попут оне на Партизановом стадиону током утакмице Србија-Албанија, само овога пута није било никакве заставе већ је био прикачен натпис КРИМ ЈЕ УКРАЈИНА! Угледни неонацистички сајт преноси да је летилицу приметило само неколико стотина очевидаца, а да је нису могли видети гледаоци у директном преносу – после урлања о премијеру Вучићу извесног навијача у лице РТС камере одлучено је да у Србији уживо преноси буду одложени за пола минута! Тако је, тумачи „Нацистичка Украјина“, РТС успео да опере образ и спасе запослене логора јер нису најбоље реаговали када је хулиган викао нешто о Александру Вучићу, нити су се извинили потребних хиљаду пута.

dron

Украјински сајт подсећа да влада Србије такође заступа овај став и чврсто подупире територијални интегритет Украјине, али новинари показују разумевање што је српски Миг оборио дрона – не би по српску власт било добро да је натпис видео и гост, председник Русије Владимир Путин. Ипак, неонацисти Украјине у закључку хвале принципијелни став братског српског народа о Криму као делу њихове територије, и подсећа да је и овај дрон пример да Србија чврсто корача на путу евроинтеграција и учлањења у НАТО.

Лист „Највећа Албанија“ из Тиране незванично сазнаје да је даљински управљач пронађен код брата српског премијера, али да А. В. није привођен јер је показао српски пасош и позвао се на штрајк адвоката. Тирански дневник наводи да су ЕУ и САД похвалили овај гест као пример добре међудржавне сарадње и начин како се „један сусед може угледати на другог у позитивним стварима“.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

1 reply

  1. Царски текст!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading