Срби на окуп: У Србији тихо и неприметно укинуто трудничко боловање?

Господар Вучић спречава србске мајке да рађају децу

srbi-na-okup-logoБолесна, геноцидна, глобалистичка тежња светских зликоваца који управљају овим палим светом, о принудном смањењу броја светског становништва такозвана ”златна милијарда”, евроунијатска влада на челу са њеним господарем Вучићем у потпуности спроводи у Србији. Они то врше преко пропагирања хомоксексуализма-геј парада, медицине која служи да убија људе, а не да лечи, тровање модификованом храном, изгладњивањем због тешке материјалне ситуације и као врхунац најновија мера „забрана трудноће”. У Србији је тихо и неприметно, због тоталног медијског мрака, уведена мера „Закључивање боловања трудницама и повратак истих на посао”. Како изгледа сурова стварност, коју нам намеће евроунијатска влада, која жели да спречи србске мајке да рађају децу, показује вапај Снежане С. из Шапца која је написала:

 „Дана 01.10.2014. године отишла сам на редовно јављање лекарској комисији, у циљу продужетка трудничког боловања (шести месец трудноће), које сам отворила 01.07.2014. Саопштено ми је да дођем сутрадан, 02.10.2014. у 13 часова и са собом понесем сву документацију, укључујући и снимке свих ултразвукова од дана утврђивања трудноће. Најпре, то ме је изненадило, с обзиром да претходних неколико пута ништа од те документације није било потребно. Након неколико тренутака, сазнала сам о чему је реч. У повратку кући, срела сам познаницу, разменила пар реченица са њом, где сам прокоментарисала шта ми је речено од стране комисије. Она ми је на то одговорила да је њеној другарици, која је у седмом месецу трудноће, претходног дана лекарска комисија закључила боловање и да мора да се врати на посао до отварања породиљског боловања, односно до деветог месеца трудноће. Објашњење за тако нешто било је примена мера штедње, које су недавно законски уведене. Дакле, у циљу мера штедње, укида се трудничко боловање, изузимајући труднице које имају дијагностиковану проблематичну трудноћу (крварења, стања која проузрокују почетак спонтаног побачаја и др.). Слушајући то, помислила сам „То је немогуће! Вероватно је у питању неспоразум!” По завршетку разговора, упутила сам се у болницу код свог изабраног лекара са намером да утврдим да ли је тако нешто заиста могуће. Одговор је, наравно, био потврдан, односно лекар ми је рекао да од тог дана труднице са нормалним током трудноће, не могу да остваре право на боловање и да се неће узимати у обзир радно место труднице, да ли њен посао обухвата подизање терета, затим услови у којима ради-превише ниске или високе температуре, као и изложеност отровним, канцерогеним гасовима.

С обзиром на све ово горе наведено, питам се, како то држава и актуелне власти раде на повећању наталитета? Да ли будућа мајка треба да се врати на посао, притом угрожавајући свој, као и живот детета? Да ли је финансирање ткз. параде поноса, тачније параде срама, као и других скупова блуда и неморала, важније од улагања у препород ове земље и србског народа? Да ли је у реду да сви овако нешто мирно посматрамо и ћутимо?!”

Како радили, тако нам Бог помагао!

Дана 05.10.2014. лета Господњег                                                                      

СНО Срби на окуп

месни одбор Шабац – Мачва      

(Срби на окуп, 5. 10. 2014)Categories: Преносимо

4 replies

 1. Srbi moji dragi, zar je moguće da vas ova vest ni malo nije uzbudila i da niko od vas nema motiv da komentariše ovu morbidnost?!
  Više vaš je potreslo to, što Dragana Kanjevac nije postala direktor Studia B, nego ovaj zulum koji vlast čini nad trudnicama!
  Nema čak ni doktora Džekila alias gdina Hajdia da kaže koju pro et contra ovog nasilja nad nerodjenom srBskom dečicom!?

 2. @Miroslav Andjelković
  Нисте ни Ви ништа рекли, а могли сте први, још јутрос. Што се мене тиче, толико је страшно и незамисливо, да немам речи. Мало ме буни спомињање Моћника, јер се ради о 250 ликова у Скупштини, који су донели и дозволили да то прође. Те је крив Вук, те Александар, те Тито, дође ред и на Моћника? Имајмо мало мере! Ваљда је и то, макар, по мало, руку наших дело? Или је увек неко други крив. И то појединац?

 3. Ovo sto citam je strasno i ne verujem.Lako mu je tako donositi odluke kad ne znam sta znaci trudnoca sramota.kad ga samo prima gejcina

 4. @sandra

  Поштована,
  Код нас нема цензуре али вас молим да не користите увреде убудуће. Овај ваш коментар је с ону страну правила (а и доброг укуса), али га пуштам као ваш први прилог на овом сајту. Ми не „касапимо“ коментаре тако да остаје да вас замолим, ма колико разлози за бес били оправдани, да надаље не користите увреде – тиме ћемо само заличити на њих.

Оставите коментар