Драгољуб Мићко Љубичић: Предизборне дијагнозе

Драгољуб Мићко Љубичић, сатиричар, као „Др Агољуб“ у емисији „24 минута са Зораном Кесићем“ на ТВ Б92 врло духовито поставио је дијагнозе водећих политичара и неводећег бирачког тела

* Српски гласач осећа тегобе које изазива тзв. „бирачки лакат“, у народу познатији као „гласачка нога“, после епидемије птичјег и свињског, може лако да закачи и надолазећи вучји грип.

* Драган Ђилас болује од осипа, свуде му се осипа бирачко тело. Он се чеше и тамо где га не сврби, мада је он намазан. Сви су они намазани.

* Ивица Дачић је поднадуо, има „србија-гасове“, конзумира нешто што није тазе – Бајатовић.

* Борис Тадић осећа последице тровања „шапер-циклином“, као и цело његово бирачко тело.

* Чада [Чедомир Јовановић] је мало назебао, од кад је полуго ишао по планини и од тад шмркуће, цури му нос… Време му је да нешто узме и тачка!

* Динкић Млађан је стекао извесну отпорност, имунитет на промене власти, иако му је јако опао „цензус-тивитет“. Лек му је „обећанол“ – нарочито у паковању од хиљаду евра, овај милиграма.

* Војислав Коштуница болује од хроничног мачјег кашља. Пре „Београда на води“, он је показао да ништа не прија његовом хладном, коштуњавом телу као пројекат „Београд на ватри“ – умео је да се огреје и на пламену амбасада.

* Он [Александар Вучић] има много симптома, заиста: присутан је шапутитис, патетитис, обећитис, онда „хајлендер синдром“ (може остати само један на крају), стално има шеј-кијавицу, а мучи га и уређивачка грозница, а ту је и „рузмаринска омерта“ – закон „женидбеног ћутања“ позната као „глува свадба“, или „гламочко немо венчање“.

Дужа верзија гостовања Драгољуба Љубичића (наводно је краћено због недостатка времена а не цензуре)

(ТВ Б92, 9. 3. 2014)

ПОГЛЕДАЈТЕ И: Драгољуб Мићко Љубичић имитира Александра Вучића

Надреална ТВ, “Прва”, 16. 11. 2013.Categories: Преносимо

1 reply

Оставите коментар