Информер: Дечак кога Вучић носи на снимку је Албанац из Призрена

Малишан ког потпредседник Владе носи на чувеном снимку кроз дубоки снег албанске је националности и са родитељима је био завејан у аутобусу фирме “Бича транс”, који је из Аустрије ишао на Косово

01.qxd

Први потпредседник Владе Александар Вучић у суботу је из снежне олује избавио малог Албанца из Призрена! Дечак кога Вучић носи на чувеном снимку кроз дубоки снег, направљеном на завејаном путу код Фекетића, албанске је националности и са родитељима је био завејан у аутобусу фирме “Бича транс”, који је из Аустрије ишао на Косово!

Очевидац, један од најближих Вучићевих сарадника, каже да је он у помоћ људима у завејаним аутобусима кренуо самоиницијативно.
– Искочио је из хеликоптера и потрчао у помоћ људима! Никоме ништа није рекао, а док смо се ми снашли, он је већ носио промрзлог дечака – преноси саговорник.

– Све је било јако хаотично, није било времена да се прича…Ипак, најважније је да су дете спасли, убацили у хеликоптер и одвезли га на сигурно. Не знамо ни како се зове, никоме није било на памети да ћаска са дететом које плаче све време. Касније смо сазнали да је у питању албанска породица из Призрена. Како су нам рекли, кренули су кући из Аустрије – каже један од најближих Вучићевих сарадника.

(Информер/Курир, 3. 2. 2014)Categories: Вести над вестима

Оставите коментар