Михаило Меденица: Надчовек Алек

mihailo-medenica-240Не само браву на вратима кабинета и срца аламанима из Агенције за контролу летења, Вучић је, кажу, у наступу правдољубивог беса и једном руком подигао конференцијски сто од две тоне и зафрљачио га о зид, па прекорним погледом срушио и остатак зида, затим прешао у салу за седнице, потрпао министре под мишку, одржао седницу Владе радећи згибове са све овима под мишком, истрчао из зграде, у бесу шутнуо зид померивши зграду за три и по метра, истргао трамвајске шине из асфалта, савио их уз извињење путницима у трамвају којег је на леђима пренео до следеће станице, скочио у Саву која је од тог тренутка престала да се улива у Дунав и напослетку бурмом обасјао дотад суморан и облачан дан (ко је поменуо бурму, каква бурма, не знам ја ништа о томе)?!

Све то због 13. плате коју су заиста незајажљиви контролори неба тражили, иако зарађују као да им је само небо од дедова остало у аманет!

Принципијелно, ППВ би исто учинио и да су неки убоги радници тражили шесту плату, мада статистика говори да таквих готово и нема у Србији.

Једноставно, ни по бабу ни по стричевима, већ по Небојши Стефановићи, председнику Скупштине и удружења носилаца тетоважа са ликом и цитатима великог вође!

Он је ту да жаром детета које само што је одгледало филм Брус Лија интерпретира догађаје, избегавајући да преувеличава ствари, јер довољно митског имају саме по себи, с обзиром да је реч о човеку…

– Ви не знате колике он муке има чак и да исече нокте, грицкалице пуцају о њих, бре! Какав је тек пакао кад треба да се ошиша – нема тих маказе које не отупе после два прамена, а у сваком прамену по десет килограма најјаче, најсјајније и најволуминизираније косе – омакне се, тако, Стефановићу по који детаљ из приватног живота лидера, идола, месије, младожење (ко је, бре, споменуо младожењу?! Боље да се сам јави него да…), који сведоче у прилог тврдњи да је брава још и добро прошла, односно, ове сецикесе из горепоменуте агенције. Замислите тек шта ће бити ако се за два дана не преда Дарко Шарић, већ сачека трећи, да га ухапсе како је и обећано, до краја године?!

Па, неће само пострадати браве, већ ће Вучић у бесу и надљудској снази шчепати обећање, подићи га изнад глава и зафрљачити чак негде до марта-априла, ако не и даље!

Не дај боже да му на врата кабинета закуцају и остала обећања дата за ову годину, прогнозе и предвиђања – канцеларије у Немањиној 11 личиће на салуне, а одговорни на Екрема Јеврића после три пива…

Ко не верује нек пита председника Скупштине: “Из објективних разлога били смо спречени да урадимо понешто од обећаног – ко је могао да рачуна на одбеглог лава којег је Алек морао голим рукама да савлада и комету коју је дочекао на груди и шамаром је дезинтегрисао на честице ситније од атома, такозване алекоме?”

(http://pressonline.rs/)Categories: Преносимо

Оставите коментар