Раскринкао сам лицемерје НАТО активиста поводом миграната. Како су реаговали НАТО ботови?

Када је НАТО лобисткиња Јелена Милић разгласила да је примила мигранте у своју кућу, српски медији су одговорили хвалоспевима: BRAVO! Direktorka CEAS primila imigrantsku porodicu iz Sirije u svoj dom.

jm-migranti

Искрено одушевљење које је преплавило јавност било је спонтано и једнодушно као у Северној Кореји.

Нико није приметио – не до Бог! – да су ти „мигранти” побегли од последица атлантског интервенционизма којег Милићева заступа. Нико није приметио – далеко било! – да најезда десетина хиљада исељеника преко наше границе више подсећа на инвазију него на миграцију. Нико није питао – пу пу пу! – како ћемо утврдити има ли међу њима терориста. Нико није питао – Боже сачувај! – је ли Јелена Милић у свој дом примала и српске избеглице, нпр оне са Косова, које су такође бежале од атлантског интервенционизма.

Док су плаћени активисти честитали плаћеним новинарима, и тако у круг, остатку Србије се окретао стомак.

Либерали су толики фолиранти. Прави одговор на њихове простачке трикове је исмевање.

Либерали су реаговали претњама и увредама, као и увек кад намиришу другачије мишљење. Напали су ме проверени ботови из редова новинара, политичких и НВО активиста: Јелена Милић („срамото државе и друштва Србије”), Жарко Богосављевић („једном фашиста увек фашиста”), Јадранка Јовишић („Ја сам вама лепо говорила да је Фајгељ луђак”), Славиша Лекић („не призивај куцање на својим вратима”) и други.

nato-botovi-fajgelj

Иако су утицајнији, насилнији и далеко боље плаћени, НАТО ботови су једини смешнији од СНС ботова.

Опрема: Стање ствари

(Блог Андреја Фајгеља, 25. 8. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-5u3

Advertisements