Можемо ли да подигнемо споменик српским жртвама УЋК и НАТО агресије?

Хоће ли српске жртве макар добити локацију у Србији за постављање спомен обележја које би указивало на њихово страдање или је убијање Срба западна „вредност“ коју морамо да прихватимо?

javni-kim-poziv

Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији јавно позива медије, државнике, политичаре, припаднике војске и полиције, академске грађане, грађане да подрже захтев породица жртава и потпишу петицију за доделу локације за подизање споменика жртвама од стране терористичке УЋК и НАТО агресије.

Обавештавамо вас да ће чланови Удружења од 8. до 15. јула 2015. године испред републичког парламента Србије, даноноћно бити на СТРАЖИ ИСТИНЕ И ПРАВДЕ и истакнути платнене пароле са фотографијама и именима преко 2500 жртава цивила, војника, полицајаца под називом СРПСКИ ЗИД ПЛАЧА- КОСМЕТСКЕ ЖРТВЕ и тиме наставити потписивање петиције.

Конференција за медије ће се одржати 8. јула 2015. године у 11 испред републичког парламента Србије.

Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији је премијеру Р. Србије г-дину Вучићу предат захтев са књигом за потписе и очекује да премијер буде потписник петиције.

Апелујемо и молимо медије да нам пруже безрезервну подршку у овој акцији и заједно наставимо борбу за истином и правдом.

Управни одбор Удружења

Пише: Иван Максимовић

Припремиле: КМ Новине

Наслов: Стање ствари

(КМ Новине, 6. 7. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-52aCategories: Преносимо

1 reply

  1. Ово је прилика, да окупљање својим присуством подржимо. Неупоредиво боља прилика, него се окупљати у вези „лежања“, ако већ нисмо спремни да их растерујемо. А растурали би плаћенике, јер „Бошњака“ и неће бити. Акција 7000 је чиста провокација, како би се показало да Срби нису толернтни. Уосталом, жене у црном и слични, не могу ни пригодом, да скупе ни двадесет несрећница.

Оставите коментар