Пензионери премијеру Вучићу у „Тешкој речи“: Боље и да су мале пензије него да их нема (видео)

v-tr

„Хвала вам што сте нам смањили пензије”: Намештени позиви у емисији „Тешка реч” (Телепромптер.рс)

Цело гостовање Александра Вучића у „Тешкој речи“ (30. 6. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-4ZE



Categories: Стање фото/видео ствари

1 reply

  1. Емисију нисам гледао јер сам стално покушавао да се јавим директно у програм да и ја кажем неку али по своме, ал’ ош’ мало сутра, цврц! Линија стално преоптерећена, толики се свет јављао да изрази своје слагање са умањењем плата и пензија, да подржи и придржи премијера да за моју маленкост није било места.

    Оно, неки веле да је намештаљка и да су ово ботови што их пустише у програм. Поготову овај од 83 године кога је унук натерао да се јави јер је то морао да организује по партијској дужности, ипак је у питању подршка Шефу а и сендвич је у питању који се добија за свако ботовање у корист Шефа. Све је било унапред снимљено послато па после лепо све у програм да се остали народ убеди и да му се покаже колика је подршка народа Шефу. Деда није добио ништа а и који ће му. Пензију му и тако унук узима па када се дода на сендвиче за ботовање има се таман да може да се захваљују Шефу сваки дан около, берићета у целој фамилији па чак ни акциза на струју неће утицати на добро расположење и радост свакодневног , живљења.

    Жао ми је што сликарка оста недоречена око културе мада на културу нема нико права да се жали. Све што нам раде ураде нам културно, ту нема замерке. Само не замоли Шефа да направи његов портрет на белом коњу са калпаком на главу и штитом у левој руци на коме је амблем ЕУ а у десној руци велика каротна илити шаргарепа. У позадини, у сумаглици, панорама Брисела и Могеринијева како му маше свиленом марамицом грлећи Мустафу, док сe иза на небу види лик Меркелове која строгим погледом све прати. Све то треба да буде укомпоновано као силазак Херкула са Олимпа, да буде великог формата јер не иде мали формат за Шефа великог формата.

    Слику онда унети на Пинк ставити је за конференциски сто да Шеф не би више морао да се млати по тој милој му ТВ а и Вучићевић тек тада може да се увлачи у пуном капацитету, мислим, слици. Гости, њих и тако неће снимати, а ако имају нешто да кажу није битно јер ће стално ићи снимљен Шефов глас, громко и ауторитативно.

    Телефонски позиви остају, ако шеф не може без својих ботова не може ни његова слика…нормално!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading