Драгослав Пакић: Ми смо Новакови, Новак је наш!

Да нама живи Новак Први Ујединитељ! Император!

djokovic-srbija

„Ми Црногорци знамо да је он пореклом са овијех страна и да ту нема збора. У њему тече углавном наша крв. Он не игра тенис, него оро у Свијетлу мајску зору“ – хвалишу се Монтенегрини.

„Ни ми Нишлије нисмо сисали весла“, не остају дужни јужнопругаши. „Ако је Новак четири пута освојио Рим, он не може бити ништа друго до император као, уосталом, и цар Константин, такође Нишлија. Ноле сервира као ми што сервирамо воз: ћевапи, па ражњићи, онда димљена вешалица у марамици, пљескавица да љутне и, на крају, Карађоковићева шницла. Треба ли вам већи доказ чији је“?

Да се нису појавили Хрвати, између Ђетића и Нишлија би букнуо грађански рат са потпуно неизвесним исходом. Еу-ропски Хрвати су, ослањајући се на европске прописе, прво установили да између ова два ентитета никако не би могло доћи до грађанског рата. Хрвати, наиме, пристају, чак је и подржавају, само сељачку буну, која, такође, пристаје двема завађеним странама.

djokovic-zastava

Осим тога, медијатори са севера, иако се понашају као да су Запад, тврде да у Ђоковићу има црногорске и нишке крви таман колико је вискија у Сави, Нишави и Морачи заједно. Са све ледом. „Кад човек мало боље ослушне како Новак псује кад му не иде, не може а да одмах не помисли на наше псовке према Србима кад нас уједу за срце. И поред свега, то у нашим срцима, добротворним и увек за дом спремним, изазива ‚Олују‛ одушевљења. Кад Новак ломи српски рекет број један – настављају простодушни суседи – нама у оку заискри ‚Бљесак‛ најдомољубнијег расположења“. „Према томе“ – закључују – „Ђоковић јесте агресор и тропрсташ, али, како се не може освојити Рим, а да се не освоји и Ватикан, он не може бити ништа друго до Хрват“! Бог, Ноле!

„Тачно је да је Ђоковић Бог“, упадају Македонци, „али је аутокефално наш! Када нам не би бранили Грци и Бугари, ми бисмо Нолету подигли споменик усред Скопља па нека поцркају сви наши душмани. Он се, уосталом, и не зове Новак Ђоковић, него Ноце Делчев. Његов прадеда Делча, својим пастирским штапом, док је чувао овце, није имао премца у убацивању мале лопте крпењаче у сваку рупу на коју наиђе. Тако смо ми Македонци, светски је признато, прихваћени као родоначелници племените игре – голф, а о Голфској струји и да не причамо. Тесли његов мотор не би ништа значио без наше Голфске струје. Зато, уместо да подигнемо споменик Тесли, или бар преместимо онај са Нијагаре са све водопадима па да се Нијагара, као што је ред, улива у Вардар, ми смо, прадеда Делчи и игри голфу у част, подигли споменик у виду рупе за голф, али тако велике да је у њу стала читава Македонија“.

trece-oko-kako-da-postanete

„Сулејман је дошао скоро до Беча, а Новак Величанствени је освојио и Беч, и Рим, и Лондон и Канаду, Аустралију и Америку. Стигао је чак до Кине. У Емиратима је као код своје куће. Као што је Кустурица емир и он је Наим Освајач. Ми смо уклонили и послали Хитлеру плочу посвећену Гаврилу Принципу да би на истом месту поставили споменик нашем Наиму Карађоковићу“, кажу у Сарајеву.

Док је Тито био највећи син наших народа и народности, сви смо му матер по реду, дотле је Новак Ђоковић ујединитељ свих наших народа и народности, којих је сваким даном све више и више.

Иза Тита је остао Тито, а иза Ђоковића су Федерер, Надал, Мареј… и тако редом све до Чилића.


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-4ETCategories: Четири стотине речи

8 replies

 1. Nole ne boluje od nacionalizma

  2007 god, kad ga je spiker na turniru u SAD nazvao „Hrvatom“, on je rekao :
  – Nema veze, Hrvat ili Srbin, to je isto

  2014 god, kad se SRB nije kvalifikovala za svetski fudb. kup, Nole je izjavio :
  – Navijacu za susednu Bosnu.

 2. Деда ђоле, НЕ ИЗМИШЉАЈ!

 3. A danas, pobedivsi Nadala sa 7:5, 6:3, 6:1, najbolji svetski teniser je rekao :
  – Nadal je veliki sampion i uvek mi je zadovoljstvo da igram protiv njega

 4. Деда ђоле, какве то везе има са било чим? Шта си уопште желео, да кажеш? Или само лупаш по тасртатури, па шта изађе?

 5. U ovom trenutku na sajtu imamo (fala g Lazicu) clanke o dva velikana, dva nasa ambasadora koji pronose slavu Srbije.

  Djokovic je danas pobedio Mareja i usao u finale na Rolan Garosu. Njegovo prezime sadrzi dva slova (prvo i poslednje) koje zapadnjaci uopste nemaju u svojim abecedama i ne umeju da izgovore.

  Ali, kako Novak vec vise godina sedi na vrhu teniske piramide, svi TV i radio spikeri su naucili da izgovaraju njegovo prezime kao mi.

  U svome dnevniku Kusturica pise o snimanju filma UNDERGROUND za vreme raspada Jugoslavije. Film je tako bogat, nabijen i veseo, da smo ga sa prijateljima gledali vise puta. Film je Emiru doneo drugu Zlatnu palmu u Kanu.

  Posle premijere u Francuskoj, film je bio napadnut u novinama od strane dva „filozofa“. Posle javne polemike, ispostavilo se da „filozofi“ nisu film ni videli. Oni su jednostavno lajali na sve sto je srpsko (kao sto danas laju na sve sto je rusko).

 6. Победом чистом као суза, у три сета (6:2, 6:2, 7:6), у Лондону – срцу и колевци тениса, наш најбољи и највећи амбасадор освојио по четврти пут куп на турниру у Вимблдону.

 7. Ако је филмски глумац Роналд Реган могао да буде један од најуспешнијих председника УСА, зашто не би Новак Ђоковић могао бити

Оставите коментар