С*ање ствари: У Дубаију на земљи одржан скуп подршке Београду на води

Дубаи/Београд/Скупштина Србије, 7. 4. 2015. (С*ање ствари) – Испред Бурџ Калифе (Калифове куле), највише зграде на свету, одржан је скуп подршке изградњи Београда на води. Спонтано окупљени случајни пролазници и они који чекају аутобус – како из редова самих Уједињених Емираћана тако и представници оних који су тамо на привременом робовању – носили су транспаренте на арапском и српском језику „И ви ћете да имате оволику зграду, само сутре“, „Београд на води је наша друга Мека“, „Где наш инвеститор прође ту Савамала не ниче“, „Не дамо Вучића“ (написано старим стилом као „Недамо Вучића“), „Ухапсите све који се не презивају Вучић“ и друге.

Део транспарентата на српском језику

Део транспарената на српском језику

Преко џиновског видео-бима преношена је цела седница Скупштине Србије, која је била посвећена усвајању „лекс специјалиса“ о Београду на води: када је Д. М. Палма изрекао да је у „Дубаију видео највећу зграду у Европи“, окупљени су пали у транс и изнели званичан захтев за пријем у Европску унију! До закључења овог броја нисмо сазнали какве су шансе да се Уједињени Арапски Емирати изместе са Блиског Истока и преместе у Централну Европу као Уједињени Европски Емирати. Одушевљење случајних демонстранта и оних који су чекали аутобус било је толико да су предложили да Драган Марковић постане шеик, и то без сунећења.

"Калифова кула" у Дубаију ускоро мења назив у "Палмина кула"

„Калифова кула“ у Дубаију ускоро мења назив у „Палмина кула“

За ТВ станицу „Лекс специјалис је део шеријатског права“ случајни пролазник и демонстрант подршке, који се представио као Харун Рашид, изјавио је да он подржава Београд на води јер не би желео да братска Србија изгуби тако важну инвестицију и прилику за добар живот. „Моји лични разлози зашто сам случајно овуда пролазио садржани су и у чињеници да је наш шеик Мухамед лично пратио до хотелске собе вашег премијера Вучића и тиме му указао изузетну пажњу дугу више од километар хотелских лавирината. Ако Србија не може да схвати какву величину има на челу, Емирати су свесни и нећемо дозволити да ико блати и омета премијера Вучића“, рекао је видно потресени Харун и додао да за Емирате „Београд на води нема алтернативу“.

(С*ање ствари)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-40FCategories: Вести као да су праве

3 replies

  1. Јел стварно био овај транспарент “Борко носи Праду“?

  2. @ Milos

    Та фотографија, иако изгледа надреално, јесте са митинга подршке стварно одржаног у Београду, испред Скупштине. Који је, митинг, „брат близанац“ оног Дубаи митинга из текста.

  3. Ovaj Mula-aga-aca je stvarno skroz skrenuo s pameti! Malo mu je okupacija arapskim serijama pa hoce da izgradi osmanlijsko carstvo u sred BG. Alo bre covece, ako ti je do Arapa-SIKTER NJIMA! A nas ostavi na miru. Nama je turske vladavine i njihove kulture pun kufer!

Оставите коментар