Папазјанија: Министар Стефановић осудио Ивану Шпановић што је одбила да буде Невена

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, изјавио је данас на конференцији за штампу да је јако незадовољан понашањем наше атлетске шампионке Иване Шпановић након освајања златне медаље. Стефановић је осудио то што је Ивана одбила да буде Невена, упркос сугестији првог човека Србије.

Твит на званичном налогу Александра Вучића који је послужио као инспирација за ову сатиричну вест

Твит на званичном налогу Александра Вучића који је послужио као инспирација за ову сатиричну вест

 „Просто је несхватљиво да неко тако млад и успешан може да буде тако непослушан“, изјавио је министар и додао да будући шампиони треба да консултују Владу око тога како ће се звати у јавности.

„Апсолутно је свеједно како ћете се звати пред пријатељима, родбином и другима, али када сте у присуству Премијера, морате се звати како он каже, све друго је чист покушај напада на лик и дело Премијера Србије“, наводи министар.

Влада Србије пред Скупштину је изнела Lex Specialis по којем ће се сваки успешни спортиста звати онако како одреди Влада на челу са Председником Владе.

Премијер је заузет човек и има судбину свих нас на својим плећима и не може се бавити трицама – попут памћења личних имена неких људи који нису арапски шеик. Наши спортисти морају имати на уму да њихово име није важно, као ни њихова дела јер то заправо и нису њихова дела већ дела нашег Премијера и у име нашег Премијера.

О аутору: Golden Boy. Младић старији од амебе, дете илумината, унук масона и праунук темплара. Лични пријатељ сајентолога Тома и једини аутомеханичар који има лиценцу да поправља HAARP

О сајту Папазјанија: Од свега по нешто па и понека измишљотина

Наслов и опрема: Стање ствари

(Папазјанија, 10. 3. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-3Iz



Categories: Вести као да су праве

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading