С*ање ствари: Аналитичар Драгомир Дража позван на Молитвену вечеру код Путина!

Москва/Вашинтгон/Београд, 10. 2. 2015. (С*ање ствари) – Све светске агенције пренеле су под ознаком „хитно“ вест о одлуци Москве да по први пут организује Молитвену вечеру (Национальный молитвенный ужин).

На крају редовне конференције за штампу, Дмитриј Песков, портпарол Владимира Путина, најавио је организовање Молитвене вечере у Москви – и то у најскорије време.

Руска Молитвена вечера налик на амерички Молитвени доручак?

Руска Молитвена вечера налик на амерички Молитвени доручак?

На питања западних новинара да ли је руска Молитвена вечера пандан америчком Молитвеном доручку, и да ли се Москва одлучила на овај потез пошто је Молитвеном доручку у Вашингтону ове године присуствовао и један број осведочених русофила – на челу са најважнијим политичким аналитичарем Западног Балкана Драгомиром Дражом Анђелковићем – Песков је одговорио одречно.

Мишел и Барак Обама позивају Драгомира Дражу да се послужи

Мишел и Барак Обама позивају Драгомира Дражу да се слободно послужи

Следеће питање да ли ће се на списку наћи и Драгомир Дража изазвало је забуну код Пескова, тако да је он са говорнице потражио консултативну помоћ своје секретарице упитавши: „Ко је то?“ На то му је одговорено да је у питању директор некаквог „Центра за развој међународне сарадње“, локални  потпорни стуб београдског режима, иначе рођен у Москви и власник чувене реченице „ми се боримо са маскираном Америком у НВО сектору, у таквим условима ми прижељкујемо да Русија буде империја и да нам помогне“. Кад је Путинов портпарол још чуо да је Драгомир Дража изјавио и да су „они људи који су екстремни русофоби припадници тзв. анти-Србије“ – ускликнуо је с љубављу „или Драгомир Дража долази или ништа од руске Молитвене вечере“!

Драгомир Дража после молитвеног преумљавања

Драгомир Дража после молитвеног преумљавања

Потражили смо Драгомира Дражу Анђелковића, који је за С*ање ствари ексклузивно прокоментарисао: „За разлику од других, ја сам Молитвени доручак примио наштину, празног стомака. Нећу рећи да ми је пријало више него причешће, али не могу ни да кажем као мој нови друг са Молитвеног, познатији као Ивица Д., да је ‘храна била слаба‘!“ Драгомир Дража је за крај рекао да није у току с потезима Москве и да га то више и не интересује: „Ја кад се преумљавам, ја се преумљавам до краја.“

Имајући у виду да је Д. Д. Анђелковић словио за национално оријентисаног „геополитичара“, „русофила“, „антиглобалисту“, „борца против НАТО-а“ – нема другог објашњења но да је и он тешко оболео од ИИМО синдрома (Интересно Идеолошко Модификовање Организма).

За С*ање ствари: Срђан Крунић

(С*ање ствари)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-3nJCategories: Вести као да су праве

3 replies

 1. добар текст.

 2. U svoje vreme je Staljin organizovao (nemolitvene) vecere u svojoj daci.
  Milovan Djilas je 1944 god prisustvovao jednoj, koju je detaljno opisao u svojim secanjima.

  Vecere su pocinjale kasno, oko 22h, a zavrsavale oko 3 – 4h ujutro. Mnogo se govorilo o politici, i pilo jos vise uz neprestano nazdravljanje (na iskap) velikom vodji i drugovima. Tih veceri je Staljin cesto donosio odluke rekavsi : „postoji predlog“.
  Retko se neko usudjivao da protivreci.

  PS – zahvaljujem Aleksandru Zivkovicu na dopunama i korisnim savetima povodom clanka „Pismo Svestene opstine Svete Gore patrijarhu Vartolomeju“.

 3. Решио Дража да остане на власти и када се донесе закон “прве брачне ноћи“.
  Треба му овај закон, нема среће са женама.
  Незгодно је само што ће дозволити бракове педерима.
  Прва венчања очекују се међу официрима војске и полиције. Само треба да се договоре ко је жена у вези, и стиже Дража…

Оставите коментар