Александар Вучић: Погледајте коментаре које пролазе поред модератора на сајтовима Б92 и „Блица“

Александар Вучић, гостујући у емисији „Став Србије“ ТВ „Прва“ код Драгана Бујошевића, између осталог, рекао је да је један од најзанимљивијих сусрета у Давосу имао са Франсом Тимермансом, потпредеседником Европске комисије.

vucic-stavs-2015

– Разговарали смо о економији, а ја сам говорио са њим о слободи медија. То је најобразованији човек којег сам упознао, који говори шест језика и класичан је пример највреднијих људи из протестанског миљеа. Ја сам дошао на тему медија, јер је то мени најлакше прикачити пошто сам био секретар за информисање у Милошевићево време. Рекао је да ће се лично позабавити са тим и предложити нам шта би то било што би могло да се уради.

Бујошевић га је затим питао шта му је Девенпорт рекао кад сте разговарали са њим на ту тему?

– У извештају ЕК је у једној реченици било негативно оцењено и то у делу слобода изражавања иако је већи део био позитиван, али ето сви су се бавили једном реченицом. Ево реците што би мени сметала емисија код вас због које се чак и кад сам тема увек слатко насмејем. Циркус – рекао је Вучић.

На питање шта је са „Утиском недеље“, Вучић је одговорио:

– Ето исти Грк је ваш власник. Што га ви лепо не питате, хоћете ја да му одређујем. Оља Бећковић каже немам доказе али ето мислим. Је л’ Вучић крив и кад пада киша и кад сија сунце? Што лепо свог газду за то не питате?

Говорећи о политичким приликама у земљи, Вучић је критиковао председника ДС Бојана Пајтића.

– Кад Бојан Пајтић не знајући да се ради о његовом закону о раду, каже Влада мора да стави закон ван снаге и да ја наравно поднесем оставку. И сви су покушали да то прикрију. Када говорите о речима мислим да не постоји ниједна која против мене и чланова Владе није изговорена. Ево погледајте само коментаре које пролазе поред модератора на сајтовима Б92 и „Блица“.

Цео текст прочитајте ОВДЕ

(Блиц, 25. 1. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-3dlCategories: Вести над вестима

2 replies

  1. dobro jutro, otkrio si toplu vodu….Bee92 i Blic su, mogu hladno da kažem, neprijateljski mediji.

  2. Човек ладно, преко Пајтића и „његовог“ закона, очигледно покушава, да уђе у историју и да нас потсети, да од сада па надаље имамо Моћниково законодавство. Нешто као Душанов законик, па сада, што да не и Моћниково законодавство. Још треба, да помислимо, да је Пајтић донео неки закон и да за доношење закона није надлежна СКУПШТИНА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ.

Оставите коментар