С*ање ствари: Ексклузивно – прошли папа Србин, садашњи православац!

vatikan-200Ватикан/Српске земље, 28. 12. 2014. (С*ање ствари) – Недавно објављена књига „Ватикан, стари српски град“ групе аутора изазвала је много буре међу Србима и онима који још не знају да су пореклом Срби! Између осталог, књига доноси и сензационалне податке о двојици последњих римских папа, Бенедикту XVI и Франциску I.

Аутори студије доносе сензационалну тврдњу да је Бенедикт XVI, прошли папа Рацингер, српског порекла! Све је документовано недавно откривеним папирусом, који је код нас прва представила угледна али непозната агенција Т. А. Б. У. Позивајући се на писање италијанског „Коријере молто серо“, Телеграфска Агенција БУ овлашћена је да саопшти: „Документа која су означена као строго поверљива откривају шокантне податке од којих је нама најзанимљивији онај у коме папа Бенедикт XVI (световно име Јозеф Рацингер) пише о томе како је открио да је српског порекла истражујући порекло свог презимена и то само неколико месеци пре него што је изабран за папу!“

Papa-Benedikt-XVI-(1)

Папа Бенедикт XVI, Србин најстарији: са српским поздравом „три прста“

Срби су лако препознали превару – тако је један луцидни коментатор упитао „шта то значи за нас, није јасно“ и сам одговорио „можда је то нова екуменска ујдурма да нас лакше поунијате и уведу у ЕУ“. Паклени план је пропао јер су језуити сковали заверу против папе Рацингера (због његовог српског порекла) и на римски трон довели папу Бергоља, у папству нареченог Франциска I.

Но, велика заблуда откривена је тек у књизи „Ватикан, стари српски град“: језуити су мислили да наместе свог човека, а довели су православца Франциска! Сазнања аутора да је папа Бергољо заправо православан покушали смо да потврдимо код нашег водећег стручњака за острашћени екуменизам, непреподобног авве Зорана Секиног: „Нисам читао књигу о којој говорите, али је очито да су схватања папе Франциска православнија од већине наших екумениста, па и од наших зилота.“

francisko-papa-2

Папа Франциско, православац највећи: Православље је изнад нас

Шта је то у српском бићу да га одбија од папа, чак и кад су српског порекла или православне оријентације, било је следеће питање за авву Секиног. „Постоји нешто ирационално у српском бићу што га одводи од папа, а за то не постоје прави разлози, макар не код данашњих католика који су се тотално променили“, одговара непреподобни и ексклузивно за С*ање открива да је да на делу „несхватљива“ језуитско-православна завера.

„Сећате се кад су оно врана и галеб напали голубове мира папе Франциска? Врана је српска, обучили су је православни зилоти, послали језуитима да са њиховим галебом организовано нападну јадне голубове“, поентира авва Зоран, уз наду да ће ова књига ипак преумити Србе да схвате да је папа само један „добри човек из Ватикана“.

Д. М. – А. Л.

(С*ање ствари)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-30iCategories: Вести као да су праве

2 replies

  1. Само чекам да неко ово украде и пренесе као истиниту вест…

  2. :::::::::))))))))))))

Оставите коментар