С*ање ствари: Велики успех Владе – плате и пензије замрзнуте само 30 година!

Београд, 22. 12. 2014 (С*ање ствари) – Водеће светске агенције и сви послушнички медији у Србији јавили су са ознаком „Хитно“ (или „Веровали или не“) о великом економском успеху Владе Србије! Како је саопштио министар финансија Душан Вујовић, Влада је извојевала велику победу над ММФ-ом и Светском банком и успела да плате и пензије у Србији замрзне на само тридесет година! „Када се има у виду да је ММФ тражио да замрзавање траје колико смо били под Турцима, а Светска банка тачно 300 година, онда вам је јасно колики смо успех постигли и колико је далековида политика Мудрог Великог Вође Вучића“, усхићено је изјавио министар Вујовић.

dusan-vujovic-468

Премилостиви министар Вујовић, познат и као „нерадничка мајка“, одбио је да одговара на злурада питања типа „шта ће они којима ће најбоље године проћи са замрзнутим примањима“ или „шта да раде они који одмрзавање неће ни дочекати“?

„Право је питање“, осврнуо се министар финансија, „да ли ће ова Влада издржати наредних тридесет година? Да ли ће сви чланови Владе преживети, то је, даме и господо, питање – а не да ли ће тамо неки пензионер дочекати одмрзавање!“

Из незваничних извора сазнајемо да, у случају да сви чланови Владе не поживе довољно дуго да би спроводили ове генијалне замисли, окупатор разматра следеће могућности: клонирање главних чланова, примена лека за бесмртност или, у крајњој нужди, инсталирање „аутоматског пилота“ на служби у Влади Србије.

(С*ање ствари)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-2XqCategories: Вести као да су праве

Оставите коментар