С*ање ствари: Зорана Михајловић – Била сам за „Јужни ток“ кад ни Руси нису знали шта је то

Београд/Седиште Трилатерале, 5. 12. 2014. (С*ање ствари) – Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је да она никада није била против „Јужног тока“, већ да је „од малих ногу“ била за изградњу и другог правца гаса у односу на постојећи.

Зорана Михајловић у време отказивања Јужног тока

Зорана Михајловић у време отказивања Јужног тока

„Док су се друге девојчице играле Барбикама, ја сам се играла градње гасовода. У кући смо тада имали само руску заставицу, и кад сам завршила гасовод-играчку, ја сам побола то обележје – као пророчки знамен и залог будућих времена. Зато, оптужити мене да сам била против руског гасовода исто је као кад бисте рекли да чланови Трилатералне комисије не желе добро Србима!“, открила је бивша министарка енергетике у исповести за портал „Север-северозапад“.

Интересовање Зоране за градњу гасовода није спласнуло ни кад је порасла: „И кад сам била Михајловић-Милановић, ја сам маштала о Јужном (по)току. За тај гасни пут изгарала сам и као шеф кабинета Мирољуба Лабуса и као саветник за енергетику Милорада Додика. Највише сам се, ипак, залагала док нисам замрзла чланство у Ист-вест бриџу.“

Зорана Михајловић у време док је маштала о Јужном току

Зорана Михајловић у време маштања о Јужном току

Зорана Михајловић је оповргла старе гласине да се због ње Владимиру Путину извињавао Томислав Николић: „Ово ћу вам први пут открити – лично је председник Путин тражио да ја останем министар енергетике Србије. Али, ви добро знате да странци немају уплива у постављање министара, па сам у овом извлачењу из шешира добила место грађевинарства, саобраћаја и… Шта беше оно треће, на вр’ ми је језика!“

Министарка је демантовала и да је на вест о отказивању „Јужног тока“ отворила шампањац. „Ја не пијем шампањац“, кокетно је рекла Зорана Михајловић.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Оставите коментар