С*ање ствари: Судије које су пустиле Шешеља уписале факултет са фалсификованом личном картом!

Београд/Хаг/Пореска управа, 8. 11. 2014 (С*ање ствари) – Нова звезда на медијском небу, бивши обавештајац (via БИА) и садашњи заменик директора Пореске управе, познат као „скидалац љаге“ са фирме лажно регистроване на премијеровог брата, шокирао је домаћу и светску јавност још једним открићем: судије које су гласале за привремено ослобађање Војислава Шешеља из хашког притвора уписале су (и завршиле) правне факултете са фалсификованим личним картама!

teska-rec-av-av

Зам. дир. Пореске управе Србије додао је да се још проверавају наводи да ли су код оних који носе докторске титуле преписани и докторати, то јесте да ли су им дисертације плагијати. (Тај одговоран посао Пореска управа препустила је министру полиције.)

У гледаној ТВ емисији „Вучићев утисак месеца“, заменик првог порезника Србије премоћно је показао и доказао да су личне карте хашких судија фалсификати: прво и прво, нису исте фотографије на лажњацима и оригиналима; друго, не поклапају се серијски бројеви; треће, код једног судије се јасно види да није пријавио промену места боравка. „На срећу“, рекао је заменик директора Пореске управе, „судија који није гласао за ослобађање Шешеља има нефалсификована документа.“

Пошто су некадашњем припаднику БИА упадљиво дрхтале руке, графолошка експертиза је показала да он говори истину и само истину.

Упитан за најновије сумње да су из Пореске управе украдени подаци грађана и МУП-а, као и за чињеницу да су осумњичени најближи сарадници министра кога је Први Геније земље Србије представио као „генија са Јејла“, заменик директора је искористио могућност да уложи „квиска“.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

1 reply

  1. :)))

Оставите коментар