С*ање ствари: Еутаназијом до нових радних места

Србија/Фејсбук, 28. 10. 2014. (С*ање ствари) – Лапот на дневном реду!

ЕУ помаже Србији да поврати стару заборављену традицију – уводи се убиство из милосрђа!

k-28102014

Политичари одушевљени – најзад ће имати могућност да се легалним и легитимним путем ратосиљају својих противника (и непоузданих сведока), а да не одговарају пред законом или барем насртљивим новинарима.

Зла СПЦ изиграва модернизам и противи се повратку ових старих традиционалних вредности.

Уколико се усвоји овај закон, економисти предвиђају брз опоравак земље уз рапидно смањење броја пензионера, као и отварање нових радних места. Министар здравља је већ изнео предлог по коме би сви млади дипломирани медицинари могли бити привремено запослени као извршитељи еутаназије. Том приликом је изјавио: „Као што смо мноштво наших рођака и пријатеља запослили као судске извршитеље и ово је одлична прилика да велики број незапослених медицинара задржимо у Србији и дамо им шансу да раде у својој струци.“

Режим најављује амандман којим би се листа пацијената за еутаназију проширила са тешко физички оболелих и на тешко психички оболеле, као и на оне који се тако осећају.

Јавност подељена. Опозиција, како она склона ЕУ вредностима тако и она патриотска склона евроазијатству, сложно најављује масовне протесте широм Србије, под паролом „Нећете нас се тако лако решити“!

Аналитичари констатују како у народу неће бити већег отпора увођењу овог закона, јер – по њиховом мишљењу – народ је током транзиције сасвим природно прешао из фазе очекивања промена и одушевљења реформама у фазу летаргије, депресије и склоности суициду, тако да се може рећи да сада сви нормални желе ненормалну смрт.

Жељко Ињац за С*ање ствари

(Фејсбук страница Жељка Ињца)Categories: Вести као да су праве

3 replies

  1. od kad je poceo da citira protestante bice i eutanazije

  2. Људи па ово је жива истина

  3. Како се држава не би излагала додатном трошку, а у циљу штедње и додворавања ММФ-у, подзаконским актом-уредбом, коју ће потписати Вођа лично, биће обавезана свака породица у Србији да се реши свога (својих) пензионера.
    Држава ће са своје старне за сваког од 1.600.000 пензионера донирати по један маљ (У припреми је тендер за најповољнијег понуђача!).
    Погачу су дужни да обезбеде извршитељи лапота (чланови породице или најближи сродници).
    Кад се коначно решимо баласта остарелих и некорисних пензионера, светла будућност нам је одмах ту, на дохват руке, иза првог угла (ћошка)!

Оставите коментар