Сцене, слике и поруке са Параде које РТС није хтео да вам прикаже…

ФБ Репортер коментар

Наши сарадници са терена јављају да је током параде спровођена контрола (и ограничавање) кретања грађана и цензура плаката – и да су исти плењени и „скрнављени“ попут ове слике Владимира Путина-  по којој газе полицијске цокуле…

parada-cenzura-1

Такође имамо извештаје да грађани нису пуштани с посла, а деца су задржавана у школама – да се не би прикључили паради… Полиција је такође спречила Заветнике да донесу у близину трибина заставу Новорусије…

Све у свему парада, иако величанствена због присуства Владимира Путина и добро увежбаних јединица Војске Србије, била је један монтирани медијско-политички догађај да би се спречило да светски медији пренесу негативни однос Срба према НАТО и ЕУ…

***

Немања Шаровић ФБ

С обзиром на то да како чујем неки СНС ботови нису веровали сопственим очима када сам објавио да полиција одузима постере са Путиновим ликом, ево више фотографија!

parada-cenzura-2

***

Заветници – Државни органи су нам отимали заставе Новорусије и Путинове слике

Стефан Стаменковски

16.10.2014.

Браћо моја и сестре, оно што смо данас доживели не може се речима описати.

Државни органи су нам отимали заставе Новорусије (нисмо их дали по цену свега) отимали слике Путина (Ниједну им нисмо дали), али су старијим грађанима отели неколико стотина слика са ликом Председника, да би ипак на крају ЗАВЕТНИЦИ за време говора председника ПУТИНА развили транспарент са поруком: Председниче Путин, спаси Србију НАТО окупације!

stefan-fbr

parada-cenzura-3

parada-cenzura-4

***

ФБ Ристо Кнежевић

ВОЛЕО БИХ КАД БИ НЕКО МОГАО ДА ОБЈАСНИ ЗАШТО ШИПТАРИ МОГУ ДА УБАЦЕ ШИПТАРСКУ КРПУ У СРЕД БЕОГРАДА НА ПАРТИЗАНОВ СТАДИОН, А МИ НЕ МОЖЕМО ДА ПОСТАВИМО ТРАНСПАРЕНТ ЗАХВАЛНОСТИ РУСКОМ ЦАРУ НИКОЛАЈУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

parada-cenzura-5

Данас сам био са пријатељима на војној свечаности поводом 70 година од ослобођења Београда, донели смо три транспарента, један су људи поставили на ограду, на истом су илустрације споменика руском цару Николају и србском цару Душану, са натписом, РУСКОМ ЦАРУ НИКОЛАЈУ ЗАХВАЛНО ПОТОМСТВО ЦАРА ДУШАНА. Пре него је почела војна парада, припадник специјалних јединица Кобри М.Обреновић, без икаквог разлога је скинуо транспарент са ограде !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОВАЈ ТРАНСПАРЕНТ НИЈЕ МОГАО ДА БУДЕ ПОСТАВЉЕН НА ОГРАДУ !!!!!!!!!!!!!!

РУСКОМ ЦАРУ НИКОЛАЈУ, ЗАХВАЛНИ ПОТОМЦИ ЦАРА ДУШАНА

(ФБ Репортер, 16. 10. 2014)Categories: Преносимо

1 reply

  1. Никако из ових „патриотских“ наступа да спознам: Ко је организовао параду и ко је са Русима потписивао споразуме? Дакле: Ко је домаћин журке? Како то да су се у „критици режима“ поводом доласка Путина и војне параде, на истом послу нашли – с једне стране – ликови попут Сташе Зајовић, Миљенка Дерете и Мише Бркића, а да су на другом крилу истих формација: Заветници (ма шта то значило и представљало у природи), Ристо Кнежевић и Стефан Стаменковски (?), те коалициони партнер ДС и ЛСВ – Српска радикална странка. Како то да се најгласније (и најнепознатије) срБске патриоте увек нађу на истој страни са највећим срппским непријатељима? Исти покровитељ и једних и других? Не знам, само питам.
    И, да изведем „патриотску“ логику до краја: Нису ли Путин и Руси највећи издајници, јер су са „издајничким режимом“ потписивали споразуме и учествовали заједно у војној паради? Мало више чињеница, а мало мање лудила је оно што је неопходно „патриотским опцијама“. Наравно, ничим не спорим право „патриотама“ да оду до Бондстила и најуре Американце. Сами, а не да друге гурају да то ураде уместо њих. Али, није то лудило баш толико лудо.

Оставите коментар