Саша Касаловић: Дан после „парламентарних избора независне државе Косово“

Уцењивањем, спиновањем информација са “србијанских“ телевизија, невиђеним лажима, нечувеним преварама, један бивши народ једне бивше државе која се некада звала Србија и званично је пристао, а својим изласком на “парламентарне изборе независне државе Косово“, и широм отворио врата стварању Велике Албаније.

kosovo-van-izbori-2014

То што ће у овој ситуацији нек недорасли Срби пустити у етар и по неку реч критике и побуне због чина издаје Отаџбине свакако неће имати никакву историјску тежину јер и онако више никоме од битних политичких актера који нам кроје судбину у свету па и у самој Србији, није битно што је све то једна велика превара и лаж. Битно им је само то да је, и фактички, домаћи задатак добијен од САД и ЕУ завршен од најсрамније генерације у Срба икада, и да су оправдали сваки цент који су добили за издају Отаџбине.

Бившим Србима који су на било који начин учествовали у издаји Отаџбине и изашли на оне претходне “локалне изборе“ и ове “парламентарне у држави Косово“ честитам на успеху и немерљивом доприносу стварања Велике Албаније.

Коме то још није јасно, онда тај има озбиљни здравствени проблем.

А сад АДИО!

(ФБ Репортер, 9. 6. 2014)Categories: Преносимо

Оставите коментар