Акција: Заштитимо децу Србије од LGBTQ+ идеологије у школама

Немамо могућност да утичемо директно на прописивање школских програма, али имамо Уставом и законима загарантовано право да превасходно ми сами васпитавамо своју децу у духу својих уверења

Фото: Шатерсток

Поштовани суграђани, родитељи и старатељи деце Србије,

Имајући у виду да се без нашег одобрења и противно нашим етичким и верским уверењима у школске и наставне програме за средње, али и основне школе, уводе елементи LGBTQ+ идеологије, којом се наша деца без наше дозволе индоктринишу, сматрамо да смо дужни да своју и другу децу Србије заштитимо од наведеног. Ми немамо могућност да утичемо директно на прописивање школских програма, али имамо Уставом и законима загарантовано право да превасходно ми сами васпитавамо своју децу у духу својих уверења. Стога вас позивамо да преузмете приложени документ и одштампате га у више примерака, попуните и пошаљете надлежним наставним лицима преко свог детета или лично, директору школе и предметном наставнику.

Напомињемо да уколико ико има супротно мишљење, ми се не можемо противити томе, али можемо само у погледу образовања и васпитавања сопственог детета па немамо намеру да утичемо на оне који се са наведеним ставом не слажу.

Група родитеља из Трстеника

Преузмите обрасце



Categories: Моба

Tags: , , ,

1 reply

  1. Упозоравам грађане којима не смета инопојмовање инопрерађених српских речи у виду идеологије и акције да им и правопис по питању писања скраћеница није усклађен са градивом основне школе.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading