Александар Дугин: Моја ћерка положила свој девојачки живот на олтар Победе

Наша срца жуде за вишим од освете или одмазде. То је превише ситно, није руско. Нама је потребна само наша Победа, поручио Александар Дугин поводом убиства његове ћерке Дарије

Председник друштва „Царград“ и потпредседник Светског руског народног сабора Константин Малофејев је на друштвеним мрежама пренео речи Александра Дугина.

Мој пријатељ Александар Гељевич Дугин захваљује се свима који су изразили саучешће поводом смрти његове ћерке Даше. Замолио ме је да објавим овај текст:

Константин Малофејев (Фото: Телеканал Царьград)

„Као што сви знате, услед терористичког напада нацистичког украјинског режима, 20. августа, при повратку са фестивала Традиција код Москве, моја ћерка Дарија Дугина је брутално убијена од експлозије на моје очи. Била је лепа православна девојка, патриота, војни дописник, стручњак за главне канале и филозоф. Њени говори и извештавање су увек били дубоки, утемељени и уздржани. Никада није позивала на насиље и рат.

Била је звезда у успону на почетку свог пута. Непријатељи Русије су је подло, подмукло убили…

Александар и Дарја Дугин (Извор: Снимак екрана/Јутјуб)

Али нас, наш народ, ни овакви неподношљиви ударци не могу сломити. Хтели су крвавим терором да сломе нашу вољу против најбољих и најрањивијих међу нама. Али они то неће успети. Наша срца жуде за вишим од освете или одмазде. То је превише ситно, није руско. Нама је потребна само наша Победа. Моја ћерка је положила свој девојачки живот на овај олтар. Зато победите, молим вас!

Хтели смо да је васпитамо да буде паметна и херој.

Нека и сада надахне синове наше Отаџбине на подвиг.“



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Anglonacisti su ovim putem otvorili SVE karte u ratu protiv Rusije.
    Anglonacisti su na ovaj način pokazali da su potpuno izluđeni u svojoj nameri da KAZNE i OSVETE se Rusiji za SVE poraze od Poltave do Staljingrada.
    Anglonacisti su ovim putem KONAČNO pokazali da to HOĆE i ŽELE.

    Dugin kaže:

    NE osveta

    NE odmazda.

    Zato samo POBEDA.

    ZA RODINU.

    31
  2. Снажан православни дух.

    11

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading