Директор ЦИА Вилијам Бернс: Путин је превише здрав

Упитан о периодичним медијским наводима у којима се спекулише да је руски председник нестабилног или лошег здравља, директор ЦИА одговорио да не постоје обавештајни подаци који то могу да потврде

Тадашњи амерички амбасадор у Русији Вилијам Бернс и председник Русије Владимир Путин на пријему у Кремљу 28. новембра 2007. (Фото: АФП/РИА Новости/Кремљ/Дмитриј Астахов)

Директор ЦИА Вилијам Бернс одговорио је на гласине о здравственом стању председника Русије Владимира Путина, негирајући да је руски лидер болестан.

Бернс, упитан о периодичним медијским наводима у којима се спекулише да је руски председник нестабилног или лошег здравља, одговорио је да не постоје обавештајни подаци који то могу да потврде и да му, како је у шали навео, делује превише здраво.

„Постоји много гласина о здрављу председника Путина и, колико можемо да кажемо, он је превише здрав“, одговорио је Бернс током безбедносног форума у Аспену.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик/Искра, 21. 7. 2022)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Imali bilo ko u zemlji zvanoj J.B.M te Kolumbo što me otkri, a da je punoletan i da nije direktor tajne policije da se pita:

    Dali se uspavani Đokica, probudio ?

    Bilo ko.

    Punoletan.

    Muško.

    Žensko.

    ONO.

    Da pita.

    Jeli Đokica BUDAN. ??????????

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading