Преминуо др Владимир Зеленко (48), чији је метод лијечења ковида спасао на хиљаде живота

„Зеленков поступак“ имао је према извјештајима стопу успјешности од 99 одсто међу високоризичним пацијентима

Владимир Зеленко (Извор: thegatewaypundit.com)

(Гејтвеј пандит, 30. 6. 2022)

Доктор Владимир „Зев“ Зеленко, чији је поступак за лијечење ковида спасао на хиљаде живота широм свијета, преминуо је у четвртак у 49. години послије дуге борбе с раком.

Др Зеленко је 2020. године осмислио поступак лијечења од ковида-19 – спречавање, лијечење у раној фази и лијечење високоризичних пацијената – у ком је примјењивао цинк, хидроксихлорокин и азитромицин.

„Зеленков поступак“ имао је према извјештајима стопу успјешности од 99 одсто међу високоризичним пацијентима.

Др Владимир Зеленко: Цинк је метак који убија корона вирус

У саопштењу поводом Зеленкове смрти организације Амерички љекари с прве линије каже се да је Зеленко својим поступком лијечења ковида-19 спасао живот милионима људи широм свијета.

Зеленко је рођен у Кијеву (Украјина) 1973. године, а родитељи су му емигрирали у САД 1977.

Зеленко је надзирао поступак лијечења својим поступком око седам и по хиљада пацијената, при чему су забиљежена три смртна случаја.

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствари



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

4 replies

  1. Samo kratko podsecanje. Ovde je pre dve ipo godine, medju prvima u svetu, objavljen (I.Pjescic) apstrakt clanka iz najautoritativnijeg naucnog casopisa (2015) u kome se pojednostavljeno, ale tako otvoreno, kaze da je vestacki rekombinovan virus slepog misa u laboratoriji I da je pogodan za razmnozavanje u ljudskim plucima. Takodje se kaze da u tom momentu ne postoji ikakva zastita od toga. Posle pocetka pandemije, neki su se setili tog clanka I zakljucili da je upravo taj mehanizam slican onome sto je bila zvanicna verzija samo sto je ova druga tvrdila da se to desilo prirodnim putem na pijaci u Vuhanu. Mnogi su poceli da pristupaju tom clanku tako da je casopis istakao upozorenje (vec je bilo kasno da se clanak povuce) da ono sto pise u njemu nema veze sa uzrocima pandemije koji su zvanicno objavljeni.

    Jedan od najpoznatijih I najstarijih medicinskih casopisa, Lancet, je pod predsednistvom nama poznatog Dzefri Saksa, pre godinu ipo dana utvrdio da je virus nastao prirodnim putem. Pre mesec dana, isti casopis je objavio potpuno suprotan zakljucak da je virus nastao u laboratoriji. Pre par nedelja, Dzefri Saks je to licno javno objavio u Madridu pre pocetka Nato zasedanja. Ocekivalo se da ce ovo izazvati veliku paznju medija u svetu, mnogo pitanja, novo istrazivanje uzroka koji je zvanicno izazvao oko 6.5 miliona zrtava u celom svetu. Medjutim, kao po komandi, zavladala je apsolutna tisina. Niko nista, niti negira niti uopste pominje. Ovo moze da bude jedan primer kako funkcionise mehanizam Vladusicevog Megalopolisa. Ona ascocijacija ispod tog teksta (ako bude objavljena) moze da jos bolje objasni delovanje tog mehanizma.

    16
  2. Има један видео, где др Зеленко каже да је Кларк Бариц 1999. успео да учини вирус слепог миша преносивим са човека на човека и разорним за плућа.

  3. Samo par dodatnih reci o profesoru Kolumbija univerziteta Dzefri Saksu…
    Secamo ga se kao savetnika Ante Markovica kada je uveden ‘konvertibilan’ dinar u Jugoslaviji. Takodje je bio jedan od arhitekata privatizacije u Rusiji koja je iznedrila grupu milijardera i koja je preuzela sve resurse u svoje ruke I osiromasila siroke mase. U svojoj objavi da je covid virus vestacki stvoren deluje dosta iskreno kao I po pitanju drugih aspekata americke spoljne politike. Ipak, ne treba zaboraviti da je dugo godina bio na platnom spisku globalista pa je pitanje koji su sledeci koraci Megalopolisa. Kakav se narativ sada planira? Tesko je to dokuciti posto se radi o stvarima sa duzim vremenskim ciklusima koje obicni posmatraci ne mogu sagledati u perspektivi od sledecih par meseci. MI to obicno citamo kasnije kada sve prodje. Mozda ce Fursov imati odgovor na to. Ko je zainteresovan moze da isprati njegovo izlaganje u spanskom tink-tanku uz prisustvo spanskog premijera (od 11-28 minuta):

  4. Dakle, u prilici smo da gledamo u realnom vremenu kako Megalopolis funkcionise. Prethodna izjava Dzefri Saksa I naucni clanak koji je napisao o tome sa koautorom napisao pre mesec dana jos uvek su pod globalnim embargo. On je izjavio da je virus sigurno vestacki I verovatno izasao iz americke laboratorije. Drugi autor je ustanovio da je to bio oblik ekonomskog rata pa je zato prvo napadnuta Kina odmah zatim I Iran gde su bili inficirani najvisi rukovodioci od kojih su mnogi umrli. U medjuvremenu je bilo skoro million pregleda Saksovog izlaganja. Pretpostavka je da ce veliki mediji morati da reaguju bas kao I Tviter koji je zabranio objavljivanje svih tvitova koji su pominjali mogucnost da virus nije nastao prirodnim putem. Mi mozemo da pratimo kako pipci Megalopolisa operisu kod nas. Praticemo trenutak kada ce neki od nasih medija dobiti dozvolu da objavi Saksovu tvrdnju.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading