ВУЧИЋ ДРЖАВНИЧКИ: Нисам луд да уведем санкције Русији па да избију протести!!!

Људи моји, па др Кон није смео да уведе обавезну вакцинацију против короне, а ја ћу да уводим санкције Русији?! Рекао сам овима на Западу нека дођу они па нек владају овде, исповедио се председник „С*ању ствари“

Александар Вучић (Фото: Ројтерс)

Београд, 19. 5. 2022. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић рекао је да не жели да уведе санкције Русији из најмање једног разлога – због опстанка на власти! „Шта се сад очекује? Да кажем да уводимо санкције Русији, па да избију протести на улицама и изгубим власт?“, поверио се председник, парафразирајући бесмртне речи др Предрага Кона о обавезној вакцинацији.

Предраг Кон (Фото: Танјуг)

„Људи моји, па др Кон (као официр за везу са Светском здравственом организацијом и главнокомандујћи у Србији) није смео да уведе обавезну вакцинацију против короне, а ја ћу да уводим санкције Русији?! Рекао сам овима на Западу да су Срби луд и диваљ народ, нека дођу они па нек владају овде!“, завапио је Вучић Александар.

Како „С*ање ствари“ ексклузивно сазнаје, ноћ пре ове изјаве Председник Вучић је сањао Баба Вангу и како она у том сну светским лидерима говори „само вам Вучић може помоћи да изгладите односе са Путином“, што га је учврстило у намери да спасе Планету, сачува власт по сваку цену и не уведе санкције Русији (не обавезно тим редом).

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading