Пол Мекнеми: Новак читав живот био само свој и наставља то да буде

Новак није провео свој живот јурећи Федерера и Надала, он је само био свој и наставља то да буде. То је део који недостаје многима који не могу или не желе да га виде, поручио бивши аустралијски тенисер

Пол Мекнеми (Извор: Твитер)

Како је Новак Ђоковић решио да се огласи по први пут после депортације из Аустралије, тако су у свету тениса сви почели да реагују на његове речи.

И док су га из Америке нападали, огласио се први тенисер који брани Ђоковића, а сада смо имали и прву расправу тениских великана због Србина!

О Ђоковићу је говорио чак и министар за имиграције Аустралије Алекс Хоук, човек одговоран за Новакову депортацију, који је рекао да би у тој земљи били отворени да се најбољи играч света врати већ 2023. године.

Но, поводом Новакових речи о томе да неће да се вакцинише, јавио се и Патрик Мекинро. Млађи брат Џона Мекинроа и капитен Дејвис куп селекције САД је за ЕСПН говорио на ту тему.

Браћа Мекинро; Новак Ђоковић (Фото: Профимедиа)

„Ђоковић је провео 10 до 15 година јурећи Федерера и Надала. Коначно их је стигао и био је спреман на спринт да их престигне. И сада се заглавио у блату због одлуке да не прими вакцину“, рекао је Мекинро.

Међутим, те речи нису баш пријале Полу Мекнемију, бившем аустралијском тенисеру и човеку који је у дублу својевремено освојио четири гренд слем трофеја. Он је неколико пута стао у Новакову одбрану, а то је учинио и сада, одговоривши Мекинроу на Твитеру.

„Драги Патриче, Новак није провео свој живот јурећи Федерера и Надала, он је само био свој и наставља то да буде. То је део који недостаје многима који не могу или не желе да га виде“, поручио је Мекнеми.

Опрема: Стање ствари

(Мондо, 16. 2. 2022)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading