Аустралијска публика Медведеву током финала: Врати се у Русију!

Један део публике се насмејао на ову опаску, док је другима она била непријатна. А свакако да је то чуо и руски тенисер

Данил Медведев (Фото: FONET/AP/ANDY BROWNBILL)

Жалио се на публику током меча и после, а имао је и зашто.

Данил Медведев није успео да освоји свој други гренд слем у каријери и није постао трећи Рус на првом месту АТП листе. Успео је да освоји прва два сета у финалу против Рафаела Надала, али је искусном Шпанцу дозволио да се врати.

Медведев је све време имао проблема са публиком која га је ометала док сервира и звиждала му између сервиса, а сада је испливао још један скандалозан снимак. На њему се види да један од навијача виче Медведеву: “Врати се у Русију!”

Један део публике се насмејао на ову опаску, док је другима она била непријатна. А свакако да је то чуо и Медведев, који је говорио после меча да зна зашто ће публика широм света увек бити против њега.

Он је после свега на конференцији за штампу истакао да не жели да игра у оваквим атмосферама, по цену тога да не игра на највећим турнирима. 

Аустралијан опен: Медведев поменуо Новака а публика звиждала

“Као јуниор сам долазио на гренд слемове и тад схватите да желите да будете ту и да играте са најбољим играчима на свету. Нећу да објашњавам тачно зашто, али данас током меча сам схватио неке ствари. Од сада ћу играти тенис само за себе, за моју породицу, да је обезбедим, за људе који верују у мене. Наравно и за све Русе, јер тамо осећам велику подршку”, рекао је Медведев.

Током меча са Надалом он је беснео на публику и жалио се судији на узвике са трибина, а на самом старту тог дуела један навијач је чак и упао на терен:

Фото: Профимедиа

Опрема: Стање ствари

(Мондо, 31. 1. 2022)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. То није била публика, то је руља…

    25
    1

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading