КОН ПРАВЕДНО: Поносан сам што је суд у Аустралији уважио моје аргументе и депортовао Новака!

Драго ми је да се показало да трансверзала Србија–СЗО–Светска влада–Аустралија беспрекорно функционише, поверио се др Предраг Кон „С*ању ствари“

Фото: Танјуг/Влада Републике Србије/Слободан Миљевић; АП/Танјуг. Монтажа: Телеграф.рс

БЕОГРАД, 18. 1. 2022. (С*ање ствари) – „Одушевљен сам одлуком о депортацији Новака из Аустралије. То је у сваком случају у духу Међународног здравственог правилника који говори о слободном промету путника, роба и услуга – под условом да су сви вакцинисани. Волео бих да Новак Ђоковић никада није дошао у ову ситуацију, али није хтео да ме слуша, а драго ми је и да се показало да трансверзала Србија–СЗО–Светска влада–Аустралија беспрекорно функционише“, написао је др Предраг Кон, епидемиолог и члан Кризног штаба, на свом Фејсбук профилу.

Подсетимо, у априлу 2020. године др Кон је написао да је један од „највернијих Новакових навијача“ и да би волео „да му приближи чари вакцинације“. Најпознатији епидемиолог у Србији је на крају Новаку Ђоковићу пророчки поручио:

„Мајсторе, желим ти све најбоље. Покушај убудуће да избегаваш директне одговоре на питања у вези вакцинација јер имаш огроман утицај. Немој да ти ја, Новаче, јуначко колено, будем крив ако те избаце са Аустралијан опена или Ролан Гароса.“

Објава др Предрага Кона из априла 2020.

До закључења овог броја С*ања ствари нисмо успели да сазнамо да ли Предраг Кон пророкује да ће Новак бити избачен и са Вимблдона.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

4 replies

  1. Шта му је то “Светска влада”? Је ли то сада и званично постоји она “влада из сенке”?

    17
    2
  2. Погледао сам Конов профил на фб. Нема изјаве цитиране на почетку текста. Статус је или избрисан или је анонимни аутор текста на овом сајту измислио причу.

    4
    18
  3. БЕОГРАД, 18. 1. 2022. (С*ање ствари)

    Новим читаоцима СтСт као и онима са јаким нагоном да одмах поверују у све што је написано; молим вас обратите пажњу на * у (С*ање ствари)

    Замена звездице словом које није ‘т’ али је близу по азбучном реду, открива право значење текстова на (С*ању ствари)
    🙂

    22
    1
  4. (Not shit stuff) – Politicari u Australiji su bas pošizdeli posle danasnje izjave Kelija Slejtera, 11-strukog svetskog sampiona u surfovanju koji je, imajuci u vidu sta se sada posle Novaka desava pre svega u Melburnu, da bi Stokholmski sindrom trebalo preimenovati u Melburnski ili Australijski sindrom. Cenzura u medijima je totalna, cak je I Kirgios dobio po usima tako da vise ne pominje Novaka a nije ni izasao sa majicom sa natpisom ‘Idemo’ iako je obecao. Narod je jos uvek pod anestezijom I cesto se intervjuisu slucajni prolaznici koji pljuju po Novaku iako ni sami ne znaju zasto. Zato je Keli I dao takvu izjavu koju nisu mogli da priguse I svi politicari su se izredjali da mu kazu da nece moci da dodje u Australiju da osvoji 12. titulu posto ni on nije vakcinisan. Inace, on je Amerikanac ali je zbog surfovanja cesto u Australiji tako da vecina misli da je on kengur.

    Takodje se javio I njihov poznati kosarkas koji je nedavno igrao u NBA, Endrju Bogut (poreklom Hrvat) koji je ranije podrzao Novaka a sada je na svojim mrezama pozvao da se ne glasa poimence za korumpirane politicare koji su bili ukljuceni u nedavna dogadjanja. I njemu su zapretili pod izgovorom da u izbornoj godini propagandni material mora biti autorizovan (?).

    17

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading