ВУЧИЋ ПОКАЈНИЧКИ: Извињавам се Рокфелерима, помешао сам их са Ротшилдима!

После ове дивне исповести председника Вучића широм Српског Света дошло је до спонтаног весеља и празничне пуцњаве! До закључења овог броја С*ања ствари ипак нисмо добили реакцију Ротшилда

Извор: N1/Снимак екрана

Београд, 2. 1. 2021. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић најљубазније се извинио Рокфелеровима због неопрезне изјаве да „неће Србију водити Рокфелер“ и додао да је трагична забуна настала тако што „сам их помешао са Ротшилдима“.

Председник се јавно исповедио како је до покајања и клечања пред Рокфелеровима дошло:

„Иако су ме директно Сорос и остали Рокфелери довели на власт, нисам увиђао дубину промашаја ове изјаве (mea culpa, mea maxima culpa) док ми се у сну није јавио мој крсни светац Свети Никола и рекао: ’Александре, све ти могу опростити – али да бациш љагу на Рокфелере не могу!‘ Будим се у зноју (наставља даље Председник Србије и Српског Света) и без могућности да дишем, то је она такозвана вештица на прсима, и прво што ми би ујутро на уму јесте да се покајем, поклоним и замолим Рокфелере за опроштај!“

Свети Николај Мирликијски, крсна слава Вучића (Фото: Инстаграм)

После ове дивне исповести председника Вучића широм Српског Света дошло је до спонтаног весеља и празничне пуцњаве! До закључења овог броја нисмо добили реакцију Ротшилда, али – имајући у виду њихову човекољубивост – не видимо да би Председнику ово покајање ишта могло да смета, нити да буде приморан да прекине братске односе са Алексом Соросом.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

4 replies

  1. “Let me issue and control a nation’s money and I care not who writes the laws” – “Дозволите ми да издајем и контролишем новац једне нације и ја више не бринем ко пише законе”
    – Mayer Amschel Rothschild

    (Види: G. Edward Griffin, The Creature from Jekyll Island – A Second Look at the Federal Reserve, Westlake Village, CA. 2003, p. 218; Xaviant Haze, The Supressed History of American Banking – How Big Banks Fought Jackson, Killed Lincoln & Caused the Civil War, Rochester, Vermont, USA, 2016…).
    .

    10
  2. https://twitter.com/VictoryDay_Hope/status/1471109593564684290

    Postovano Urednistvo , iz pouzdanih izvora znam da se Rothschild nalazi na Rothschild Island.Kao sto mapa pokazuje Rotchild Island<Delta Island. Omicorn Island CORONAtion Island sve je tu u blizini.Nema razloga da se ne pronadje.

  3. @ Saffron

    Не улазећи и не спорећи тачност Вашег коментара, само да напоменем да је ово наша шаљива, да не кажем – лажна (сатирична) вест, ВЕСТ КАО ДА ЈЕ ПРАВА 🙂

    Срдачно,
    Александар Лазић

  4. Znam da je sala,istoi sa moje strane

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading