Доналд Трамп извиждан када је открио да је примио бустер дозу

Бившег америчког председника извиждао је део публике током ТВ интервјуа са бившим водитељем „Фокс њуза” Билом О’Рајлијем

Доналд Трамп (Фото: Ројтерс)

ВАШИНГТОН – Бивши председник САД Доналд Трамп открио да је током ТВ интервјуа са бившим водитељем Фокс њуза Билом О’Рајлијем да је примио бустер дозу вакцине, а том приликом и водитељ је потврдио да је вакцинисан бустер дозом, не желећи да каже о којој је вакцини реч.

Бившег америчког председника извиждао је део публике, али он је одбацио негативне реакције.

„Немојте, немојте, немојте, немојте, немојте. Али у реду је, тамо је врло мала група”, рекао је Трамп, преноси Си-Ен-Ен.

Током исте емисије, Трамп је рекао да је његова администрација заслужна за развој вакцина против вируса корона, преноси Танјуг.

Доналд Трамп и Бил О’Рајли (Фото: Снимак екрана)

„Видите, урадили смо историјску ствар. Спасили смо десетине милиона живота широм света када смо, сви заједно направили вакцину. Ово је могло да буде као шпански грип из 1917. године. Ово је требало да опустоши Земљу. Али нашом заслугом није”, рекао је Трамп.

Си-Ен-Ен наводи да релативно велики проценат републиканаца одбија да се вакцинише, позивајући се на недавну студију Њујорк тајмса, према којој је око 60 одсто одраслих републиканаца примило прву дозу вакцине, у поређењу са 91 одсто демократа.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 20. 12. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

Оставите коментар