Двадесетогодишњи помен Небојши М. Крстићу и додела плакете др Владимиру Димитријевићу

Након одслуженог помена ће др Владимиру Димитријевићу бити свечано додељено највише признање Центра за истраживање православног монархизма – Меморијална плакета „Небојша М. Крстић“

Небојша М. Крстић (Извор: Србин.инфо)

На Ваведење Пресвете Богородице, у суботу 21. новембра/4. децембра 2021. године Господње, навршава се пуне две деценије од мученичког и никада до краја разјашњеног пострадања новог политичара са крстом и оснивача Центра за истраживање православног монархизма, брата Небојше М. Крстића.

Тога дана, у београдском Храму Светог Апостола и Јеванђелисте Луке у Кошутњаку (ул. Кнеза Вишеслава бр. 100), са почетком у 16:00 сати, биће служен помен за покој његове витешке душе, те позивамо све његове пријатеље, саборце и поштоваоце, као и сараднике Центра за истраживање православног монархизма, да се саберу под сводовима овог велелепног храма и узнесу своје искрене молитве у непрекинутом и трајном молитвеном сећању на једног од највећих посленика савременог српског православног монархизма и светосавског национализма.

Након одслуженог помена ће овогодишњем славодобитнику, др Владимиру Димитријевићу (погледајте овде), бити свечано додељена највише признање Центра за истраживање православног монархизма – Меморијална плакета „Небојша М. Крстић“, а у продужетку ће бити служено уобичајено бденије.

Као и сваке године од тог крвавог Ваведења 2001. године Господње, користимо ову тужно-радосну прилику да позовемо надлежне државне органе да дају истинит и веродостојан одговор на дванаест питања (погледајте овде), која неућуто и упорно понављамо већ пуних двадесет година, у нади да ће некоме прорадити савест и у вери да се истина о пострадању Небојше М. Крстића, Милана Живковића и Споменке Ђурић неће моћи скривати довека!

Наслов и опрема: Стање ствари

(Центар за истраживање православног монархизма)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Покој ти и радост у сијању Лица Господња, витешка, православна душо…

    14

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading