Лекари и родитељи за науку и етику: Предавање др Питера МекKала

Због својих ставова у вези борбе против COVID-19, др Питер МекKал нашао се на удару медија и колега из САД који су склони једноумном, протоколарном лечењу, исто као и лекари у Србији који имају критичко мишљење

Удружење „Лекари и родитељи за науку и етику” организује трибину и предавање др Питера МекKала (dr Peter McCullough) уживо преко видео везе, са темом: „Безбедност и ефикасност вакцине против COVID-19“ и „Потреба за раном (хитном) амбулантном терапијом COVID-19“.

Др Питер МекKал је интерниста, кардиолог, епидемиолог, аутор више од 1 000 радова, са више од 600 цитата у National Library of Medicine, као и рада који је највише пута прегледан, а односи се на рани третман COVID-19. Др Питер МекKал је студије медицине завршио на University of Texas Southwestern Medical Center, специјализацију из интерне медицине завршио је на University of Washington у Сијелту, а магистар јавног здравља (master’s degree in public health) постао је на University of Michigan. Био је професор на Texas A&M University. Радио је као кардиолог у William Beaumont Hospital, Henry Ford Heart and Vascular Institute и St. John Providence Health System у Детроиту, био је шеф кардиологије на University of Missouri–Kansas City School of Medicine, а до фебруара 2021. године радио је у St. John Providence Health System у Даласу (Тексас). Др Питер МекKал је објављивао своје радове у New England Journal of Medicine, Journal of the American Medical Association, Lancet, British Medical Journal, итд. Др Питер МекKал је оснивач и председник Кардио-реналног друштва Америке, организације посвећене окупљању кардиолога и нефролога како би радили на настанку проблема кардио-реналног синдрома. Он је главни уредник часописа Reviews in Cardiovascular Medicine и сениор сарадник уредник (senior associate editor) у American Journal of Cardiology.

Због својих ставова у вези борбе против COVID-19, др Питер МекKал нашао се на удару медија и колега из САД који су склони једноумном, протоколарном лечењу, исто као и лекари у Србији који имају критичко мишљење, или у било којој другој држави у свету.

Удружење „Лекари и родитељи за науку и етику” жели отворене дискусије које би водиле проналажењу најбољих решења за сузбијање епидемије COVID-19. Јавни позив за учешће у дебати упућујемо и представницима Министарства здравља, Лекарске коморе Србије, Српског лекарског друштва, Kризног штаба и медицинских факултета у Србији.

Циљ удружења „Лекари и родитељи за науку и етику” је очување здравља и побољшање квалитета живота нације током COVID-19 и упознавање јавности са студијама, научним радовима и статистичким подацима који су објављени у свету, у вези са превенцијом и лечењем COVID-19, и посебно у вези експерименталног средства генске терапије које је одобрено и које се препоручује деци. Због тога позивамо и новинаре да чују и да пренесу грађанима и мишљења врхунских стручњака који припадају стручној заједници, али које део стручне заједнице не препознаје или не жели као саговорнике у јавности (у медијима). Удружење „Лекари и родитељи за науку и етику” има врло компетентне и квалификоване стручњаке да говоре о темама које се тичу превенције и лечења вирусом SARS-CoV-2 и болести COVID-19 и да о томе говоре само на основу чињеница и научних доказа.

Како су капацитети за присуство на предавању др Питера МекКала попуњени, можете да пошаљете питања која бисте желели да се поставе доктору Питеру у ваше име на имејл адресу lekariiroditelji@gmail.com.

Предавање ће ићи и уживо а након тога ће бити на сајту www.lrne.org

Такође, ако желите да се прикључите вибер групи ЛРНЕ-Ивермектин, докази и чињенице – можете то да урадите преко овог линка.

Удружење грађана „Лекари и родитељи за науку и етику”



Categories: Моба

1 reply

  1. Браво за ЛРНЕ.
    Врхунски ауторитет и врхунски човек. Уз то, вакци-наци они пропагандисти не могу га назвати “антиваксером” (мада могу они све, јер одавно су изгубили разум, и они и они који их слушају) – будући да се и сам вакцинисао и вакцинисао је своје пацијенте на почетку кампање (јануар-фебруар 2021.).
    Мишљења сам да треба јавно прозвати и позвати српске “кризнештаблије” и остале “стручњаке” из првих редова медија, медицинског факултета и осталих ветеринарских установа да учествују у дебати с њим, и да пробају да га оспоре. Наравно, не би се одазвали, све и кад би знали енглески, јер они су јуначни и ауторитативни једино пред преституткама на пинку, хепију и у јавној кући Србије. Али, после би их се могло размазивати – кад ауторитет тога ранга долази у Србију да одржи стручно предавање, нема места на предавањима за све докторе који би желели да га чују (и да добију бодове за континуирану едукацију, којима Лекарској комори сваке године потврђују да су у току са струком – за које се иначе отимају више него око шведског стола на конгресима).
    Ево једног репрезентативног:
    https://rumble.com/vnc5yk-dr.-peter-mccullough-therapeutic-nihilism-and-untested-novel-therapies-aaps.html

    ПС. Мислим да му име треба другачије транслитерисати на србски – јер има још један вокал на крају презимена (отприлике МекКалоу, мада је ближе МекКала). И то не из разлога опсесивно-компулсивног језичког чистунства, него да би се српским “стручњацима” одузео и последњи односно једини аргумент који би могли да имају против њега (да га прогласе за “soft feces”).

    15

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading