Златибор Лончар: Уговор о набавци Фајзеровог лека потписале САД, Аустралија, Велика Британија и Србија

То најбоље говори о томе колико је данас Србија и све оно што смо током пандемије урадили поштовано и цењено у свету, истакао Лончар током разговора са регионалним директором компаније Фајзер

Златибор Лончар и Мохамед Хамам (Фото: Министарство здравља)

Министар здравља Србије Златибор Лончар разговарао је данас у Београду са регионалним директором компаније Фајзер Мохамедом Хамамом о детаљима потписаног уговора о куповини лека те компаније против корона вируса и динамици његове испоруке.

Знам да сте до сада учинили веома много у циљу контроле епидемије, а вашу посвећеност илуструје и то што смо се састали у веома кратком року и то током викенда. Радујем се даљој сарадњи и заједничким активностима у циљу окончања пандемије, рекао је Хамам, објављено је на сајту Министарства здравља.

Златибор Лончар: Србија трећа земља у свету која добија експериментални Фајзеров лек против короне

Лончар је додао да су уговор о набавци овог лека компаније Фајзер до сада потписале САД, Аустралија, Велика Британија и Србија.

То најбоље говори о томе колико је данас Србија и све оно што смо током пандемије урадили поштовано и цењено у свету, истакао је Лончар.

Опрема: Стање ствари

(ФоНет/Данас, 21. 11. 2021)

Прочитајте још



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , , , ,

2 replies

  1. Па то је сјајно! Ово је необориви доказ да је Србија лидер не само у региону него у свету. А уговор за набавку најсмртоносније “вакцине,” Фајзер, потписује лично Доктор Смрт. Каква симболика! Весели се српски роде…

  2. Kolika je bila provizija ili procenat. Pored toliko moćnih država Srbija potpisala ugovor za neispitani lek isto ko i sa vakcinama. E pa doktor smrt je očigledno reśio da dokaže koliki je NEPRIJATELJ SRBA.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading