Александар Вучић: Вакцинишите се, близу смо победе над короном!

Нама је потребно још мало времена да у потпуности победимо корону и зато, вакцинишите се, дисциплина побеђује, поручио председник Србије

Александар Вучић (Фото: Бета/Влада Србије/С. Миљевић)

Председник Србије Александар Вучић још једном је данас апеловао на грађане да покажу дисциплину и да се вакцинишу, наводећи да је држава већ набавила лекове који су познати као најбољи у најразвијенијим земљама.

„Више од годину и по дана боримо се против корона вируса, и знам колико је тешко, и вама најстарији наши грађани, и вама, момци и девојке, децо. Свима који сте изгубили годину и по дана борећи и за себе и за своје ближње”, рекао је Вучић у видео снимку објављеном на званичном инстаграм налогу „Будућност Србије”.

Он је замолио све грађане да покажу још дисциплине.

„И када мене оптужују за то да као држава нисмо урадили довољно, да набављамо лекове који нису одобрени… Желим да вас обавестим да смо набавили и вакцине, које у том тренутку нису биле одобрене, а затим су све одобрене од надлежних светских, европских и домаћих институција”, рекао је Вучић, јавља Танјуг.

Он је истакао да је држава већ набавила лекове који су познати као најбољи лекови и у најразвијенијим земљама, од Канаде до Аустралије.

Александар Вучић: Обезбедили смо 500 доза лека против короне по цени од 5000 долара

„Нама је потребно још мало времена да у потпуности победимо корону и зато, вакцинишите се, дисциплина побеђује”, поручио је Вучић.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 7. 10. 2021)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Па јасно је, што су лекови скупљи, то је и провизија већа. Сад су ту колеге из Индије, па би могао да их пита пошто је кутија лекова којима су они енормно смањили последице короне. Ти су лекови забрањени у високоразвијеним земљама, да би се продавали скупи, који не лече ни од чега. Узгред, Вучићу, чему овај састанак несврстаних? Да нећеш и њих да убеђујеш у својуе лидерске способности или да им дилујеш нешто? Има ту оружја, друге, назови лекова, респиратора…

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading