Вишеслав Хаџи-Тановић (1947-2021): Ово је прва вакцина која мења генску структуру човека, не знамо какве ће бити последице

Познати кардиохирург Вишеслав Хаџи-Тановић преминуо у 74. години

Вишеслав Хаџи-Тановић (1947-2021). Извор: РТС/Снимак екрана

Преминуо чувени кардиохирург Вишеслав Хаџи-Тановић

Вишеслав Хаџи-Тановић био је чувени кардиохирург, рођен 1947. године у Београду.

Дипломирао је са 22 године, 1970. на Медицинском факултету у Београду. Још за време студија заинтересовао се за кардиологију, за проблематику срчаних болесника.

Већ 1974. године добио је Мајску награду Савеза социјалистичке омладине као најуспешнији млади доктор.

Као стипендиста француске владе 1978. одлази у Париз на специјализацију, где је вишеструко увећао своје знање, посебно из неинвазивне кардиолошке дијагностике.

Потом се усавршавао у Хјустону, у Америци. Године 1990. отворио је прву приватну Клинику за срце у Југославији, а био је и професор Медицинског факултета.

Аутор је књиге Болести срца, која се користи као уџбеник на постдипломским студијама на Медицинском факултету у Београду.

Сахрана ће бити у понедељак, на Новом гробљу, у 14 часова.

Опрема: Стање ствари

(РТС, 13. 11. 2021)

Вишеслав Хаџи-Тановић: Ово је прва вакцина која мења генску структуру човека, не знамо какве ће бити последице

Ми не знамо какве ће бити последице по човека након ових вакцина јер први пут сада имамо генетски модификовану вакцину и зато ја ту вакцину не бих препоручио, рекао познати кардиолог

Гостујући у јутарњем програму ТВ Прва, кардиолог Вишеслав Хаџи-Тановић је, на питање водитеља да прокоментарише значај вакцинације између осталог рекао:

„Ова вакцина је прва која у себи има генску шифру, која може да мења генску структуру човека, то је оно због чега смо ми као стручњаци упозорили, сачекајмо да видимо шта се ту дешава.

Ми не знамо какве ће бити последице по човека након ових вакцина јер се ово ради први пут, први пут сада имамо генетски модификовану вакцину, какве ће бити последице генске по данашњег човека, по његову могућност да ствара потомство то ћемо видети и зато ја ту вакцину не бих препоручио.“

На питање водитеља: „Како бисмо се спасли од короне да нема вакцине?“ Хаџи-Тановић је одговорио:

„Знате ли колика је смртност од короне? 0,14 посто. А знате ли колика је смртност од срчаног инфаркта? 65 посто. Знате ли колика је смртност од малигних болести, од рака? 30 посто. Значи, 99 посто су све друге болести. Па зашто бисмо толико били у страху од вируса, на пример сада? Како знате да ли  је ово обичан грип или корона? Тестови су непоуздани. Ниједан тест не говори који је вирус. Говори да је неки вирус, и то ми знамо… Лекари то могу да дефинишу и без тестова. ПЦР или други тестови не кажу да ли је у питању корона или неки други вирус.

Што се тиче вакцина: пре десет година, када је био у питању свињски грип, када је Светска здравствена организација месец дана пре тога објавила да ће бити епидемија и смањила квоту за проглашавање епидемије – шта се десило? Нико се ни закашљао није. Немачка је платила 80 милиона евра за вакцине, Србија два милиона за вакцине које ни дан данас нису потрошене, не знају шта да раде с њима.

Мој је савет: сачекајте. Сачекајте да видимо код тих који су изумели вакцине како то изгледа.

Друго: онај ко је хтео ту вакцину, што да не – његово лично право.

Вишеслав Хаџи-Тановић (Извор: Нулта тачка)

Ако имаш последице после вакцинације – ја то нисам знао – они су скинули да фармацеутска фирма плати, ако се неко разболи или умре због тога, да плати одштету. Значи, сад у свету ниједна фармацеутска фирма не плаћа одштету ако је теби лоше. А зашто не?“

Наслов и приређивање: Стање ствари

(Нулта тачка, 19. 9. 2021)



Categories: Преносимо

Tags: , , ,

13 replies

  1. ***** ***** **** ***** **** ***** **** **** **** **** **** Ко је овај човек ?! Зашто је испрепадао вучићевог ” твинија ” ? Два презимена, од тога једно румунско ?! Умољавам уредништво да не емитује ове издајнике и антивакцинере, зраче незнањем и полуинформицајама, лажу и руше стабилност и економију ! И још, што је најгоре, опасни су по здравље ! Еееј, лекар, а опасан по здравље ! То је као мис света, а опасна за мир у том истом свету…

    28
    85
  2. Da li je moguće da je ova redakcija do te mere izgubila kompas da objavljuje lupetanja na nivou „Trećšg oka“? Mogu da shvatim da neko ne veruje u postojanje kovida, aviona ili četkica za zube, ali ne i da se spusti na OVAJ nivo. Negde mora da postoji prag.

    12
    146
  3. Немам ни среће, али ни умења, очигледно, да напишем ботовско – ваксерски – билгејтовски коментар. Све сам унео у сарказам, у иронију, прстохват цинизма чак, али не иде… Може бити да ботови и ваксери не знају шта је твини, али сам убеђен да мисле како је нутрициониста велико лекарско звање, баш као и лајфкоуч, и да самим постојањем и једног и другог, постоји и циониста као лекар специјалиста, баш како и deathcouch, тј. верују у постојање дркона као епидемиолошког месије…

    68
    6
  4. @Dejan Dimitrijevic
    Jel? A koji je Vas nivo msje? Ko ste Vi ako bi ste izvoleli da nam se predstavite, posto Vam je naucnik ovog kalibra ispod Vaseg nivoa.

    99
    7
  5. Znam nekoliko osoba srednjih godina, bez zdrastvenih I mentalnih problems, po primanju vakcine poceli da lape. U toku razgovora, ponavljaju istu pricu po nekoliko puta.Mozda ovo nema veze da gornjim clankom ali je zabrinjavajuce.

    71
    6
  6. @Zero Flyer
    Ne dozvolite da vam moja malenkost, i za ove krajeve karakteristična potreba za ad hominem raspravom, skrene pažnju sa teme. A tema je da jedan kardiolog (!) iznosi niz lako proverljivih neistina i lažnih podataka (proverite brojke sami), što će možda neke ljude koštati života! Pritom je reč o osobi koja je iz čiste iracionalnosti sebe dovela na prag isključenja iz Lekarske komore Srbije, još 2012. godine.
    Ukratko, mislim da redakcija treba da odmerenije pristupa selekciji objavljenih tekstova.

    11
    88
  7. Две ‘иљаде за господина Димитријевића и сендвич – заслужио је!

    98
    7
  8. Господин Хаџи – Тановић је господин! И лекар. Ваљан лекар ! Част таквог лекара УПИСАНА је на Хипократовој заклетви, а та заклетва уистину тако мало заједничког има са отужном, еснафско – малограђанско – опортуном комором која, са оне друге, тамне стране, луциферно, луминисенцно ” сија ” кроз зокија осиромашеног уранијума…

    82
    9
  9. Види Србине,има око Мораве народа који сличне недоумице решава реченицом:”мож’ да бидне,ал не мора да значи”…у Такову мисле да је много паметније погледати цене вакцина и ту потражити решења за дилеме него ли тражити по Генетици…Толико о томе.

    20
    2
  10. Ne mogu da verujem kakvih morona ima, i slepih pored ociju, i gluvih pored usiju, ciji mozak nezna sta je logka…….ma kome ja pisem….

    7
    3
  11. Upravo je cilj, da se narod međusobno svađa, omrzne i eventualno po potrebi ubija.

    13
  12. Divan i panetan doktor i čovek.Njemu priliči Hipokratova zakletva a neki su je i mimoišli ili je zakletva njih mimoišla.
    Da,naravno niko od Farmako proizvođača vakcina ne odgovara za posledice od vakcinacije,to su skinulii.Sramnoo!Pa on samo osvetljava taj problem.
    Moja prijateljica je posle treće doze kineske vakcine završila sa koronom na kiseoniku,pa na respiratoru i danas joj dajemo 40-ni pomen.I ćerka joj je posle 10-ak dana dobila koronu,ali je izašla iz bolesti i sad je hvala Bogu dobro.
    Mojoj prijateljici se zaista pogoršao imunitet već posle druge doze kineske vakcine.

    Slava našem dobrom doktoru i neka počiva u miru.

    Hvala mu za lečenje i za svaku pomoć i na savetima kojima je pomagao.

  13. Evo, ja sutra Vozim, molim Dr. Kona, da potpiše, da ja nisam Odgovoran, ni za teret, ni ako, ne dao Bog, nekog Ubijem na putu. A Mozak, ima li Mozga, ima li Logike, da Oni nisu Odgovorni ni šta ? I da, koji je nadimak Ministra Lončara? Odakle mu G klasa AMG 63,od koga ke”Kupio”stan?

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading