Миланко Шеклер: Невакцинисани лекари да добију ковид-болницу и лече невакцинисане пацијенте

Шеклер поручио и да не треба да се прави ујдурма и да никада нико није рекао да вакцинисана особа не може да се зарази и да не може да зарази никога

Миланко Шеклер (Извор: N1)

Вирусолог Миланко Шеклер, резигниран због слабог одзива на вакцинацију, предлаже да невакцинисани здравствени радници добију ковид болницу и да тамо лече невакцинисане грађане „јер су они њихов продукт“.

Упитан да ли је озбиљан када износи тај предлог, Шеклер је за ТВ Н1 потврдио да јесте и казао да ти здравствени радници угрожавају здравље пацијената. „Шта ако заразе неког ко је на прегледу?“, пита Шеклер.

Он је нагласио да је пре пар месеци предвидео да ће вирус наћи све невакцинисане. „Не мора свећом да их тражи… И понеког вакцинисаног, што је све нормално“.

„Искрено мислим да сам тада подбацио и да ће бројка ићи још више, тада сам рекао да ће бројка бити на пола од оне која је била у децембру, кад је било 8.000. Нажалост, ради се о врло заразном соју, а и завршили смо годишње одморе, ушли у предузећа, у затворен простор, деца су ушла у школе. Ми ћемо и убудуће бити све више окренути активностима унутар четири зида јер постаје све ружније време, дакле – све је јасно“, каже вирусолог.

Нико није рекао да вакцинисана особа не може да се зарази

Поручио је и да не треба да се прави ујдурма и да никада нико није рекао да вакцинисана особа не може да се зарази и да не може да зарази никога. „То све може да се дешава, али у драстично мањем проценту него када је неко невакцинисан“, истакао је Шеклер.

„Сто посто заштита у медицини не бива, јасно је из искустава вековних из медицине да ниједна вакцина није штитила 100 посто, па су опет многе болести искорењене“, рекао је вирусолог.

Извор: Спутњик (Фото: Танјуг / Зоран Жестић)

На питање због чега смо, са вакцинацијом као и са спортом повели и онда посустали, он истиче да је то део нашег менталитета.

Неповерење у вакцине он види као резултат веровања свему у и свакоме. „Могуће је да свако може да се обрати путем медија и каже шта год и да не сноси никакву одговорност за то и да напише шта год може да подели нечије мишљење и не сноси никакву одговорност за то. Људи су склони да верују у баналне чињенице које су њима разумљивије за схватање него да разумеју суштину имунизације и медицине“, рекао је Шеклер.

Да ли ћемо се сви заразити?

Упитан да ли се слаже са изјавом покрајинског секретара Зорана Гојковића да ћемо се сви заразити, он каже да не може да коментарише изјаву коју није лично чуо.

„Оно што могу да кажем је да вакцинација и вакцина, као што рекох и када се појавила није чаробни штапић“, рекао је Шеклер и додао да уз вакцинацију крену и нови сојеви, као и то да неке вакцине мање, а неке више штите.

Зоран Гојковић: Сви ће се заразити корона вирусом на јесен и зиму

Наглашава да се уз вакцинацију може рачунати на николико типова антитела која могу да неутралишу већину сојева вируса.

„Многи су спремни да кажу да вакцине нису испитане на животињама што је ноторна лаж“, рекао је Шеклер и додао да искуство употребе вакцина на животињама говори да вакцина не може ниједна да пружи потпуну заштиту, али да вакцинисање огромног броја људи даје заштиту јер ће вирус теже да се пробија са човека на човека, као и да ће се спречити више жртава.

Шеклер наводи да је нормално да код појединаца вакцину пробије неки сој и да та особа има благе симптоме.

Он је поручио установама које раде са младим људима и студентима да више раде на томе да се ти млади који испуњавају услове вакцинишу.

„Знам како је лекарима када им умре млађа, здрава особа, како се осећају лоше, али и како се осећају лоше када крену лоши коментари против вакцинације и када их називају сарадницима фармакомафије“, рекао је Шеклер.

Опрема: Стање ствари

(Н1/Данас, 3. 9. 2021)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

8 replies

  1. Слажем се са Шеклером да у медијима може свако да говори шта хоће без последица. Ето рецимо он и цео кризни штаб шире панику без икаквих последица. Да не говорим о Вучићу који је предвиђао хиљаде умрлих дневно и тесна гробља

    26
    2
  2. А волела бих да нам Шеклер објасни када су рађена испитивања вакцина на животињама када се вирус појавио пре две године а вакцине пре мање од годину дана.Нека ме неко исправи ако грешим.

    24
    2
  3. “Шеклер наводи да је нормално да код појединаца вакцину пробије неки сој и да та особа има благе симптоме.”
    -A je li nomalno ono sto se desilo u Prokuplju?
    Sem toga, zar ovaj covek nije veterinar?

    25
    2
  4. Овај кловн нема школу која би га квалификовала за лечење људи. А њега у лабораторију у којој се вакцине испитују на пацовима.

    23
    2
  5. Марвени доктор Шеклер би да уводе свињску „етику“ за људе у Србији

    Свет је пун свакојаких шарлатана и саморекламера, па их тако има и међу научницима. Тако се и у Србији појавио један марвени доктор Шеклер – м.др. Шеклер, потпуно безначајан у свету марвених наука, који би да замени људску етику марвеном „етиком“. Познато је да м. др. Шеклер није полжио Хипократову заклетву, што чине прави доктори (лекари) – који лече људе, јер за шприцање (вакцинисање) свиња и кокошака та заклетва нема смисла.

    Уверен сам да је м.др. Шеклер веома добар марвени доктор и да неуморно и са ентузијазмом шприца свиње и кокошке, да би им продужио живот до уласка у кланице. Познато је, да марвена „етика“ налаже да тешко заражене животиње треба одмах поубијати и спалити.

    И сада м. др. Шеклер, који показује велику нетрпељивост и нетолеранцију према невакцинисаним људима, настоји да марвену „етику“ претвори у нову људску етику у Србији. Тако он предлаже:
    “ … Не бих ја укидао ништа од мера, него бих увео ковид пропуснице – ко је вакцинисан или тестиран да може да уђе било где.!! Такође предлаже, „… да невакцинисани лекари добију ковид-болницу и лече невакцинисане пацијенте.“ Ови ставови више личе на марвени „етички“ принцип, који каже „да заражену свињу треба убити а незаражену вакцинисати да би је потом заклали“. С оваквом „етиком“ покушава м.др. Шеклер да се наметне политичарима у Србији а који имају исто мишљење о вакцинацији и малтретирању људи као и он.

    Ало марвени доктори, зар не знате да се људи веома разликују од марве. Људи су створили велику цивилизацију – отишли у космос, дешифровали ДНК, направили квантни компјутер, пронашли (праве) вакцине, створили етички категорички принцип и друштвене заједнице а марва је остала марва – којој сте ви владари који их или шприцају или убијају, могло би се рећи марвени Хипократи.

    М.др. Шеклер маните се лечења људи – то није Ваш посао јер нисте школовани за то, и престаните да их застрашујете и обмањујете по питању COVID-19. Многи политичари и доктори у Србији, укључујући и марвене, обамањују народ по овом питању. Сећам се како су сви они бучно и помпезно рекламирали вакцину, нарочито кинеску, као једино средство за сузбијање пандемије. Сећам како су Вучић, Брнанић и блентави министар Лончар помпезно дочекивали на аеродрому кинеске вакцине – као спас за Србију. Сада чак и доктори из (некомпетентног) Кризног штаба изјављују да кинеска вакцина није баш тако ефикасна (као што су тврдили) и да треба примити обавезно (!) Фајзерову вакцину као ТРЕЋУ, ЧЕТВРТУ и ОСТАЛЕ БЕЗБРОЈНЕ ВАКЦИНЕ. Зар Вас није срамота што обмањујете народ с тим многобројним и многоструким лажним вакцинама? Прво је речено – само две вакцине и имуни сте. А сада се говори о трећој, …н-тој. Говоре а нису свесни шта све не знају.

    Како ставари сада стоје вакцинација распламсава пандемију и изазива велики број оштећења код људи а и велику смртност у односну на раније вакцине. Погледајте само каква се катастрофа развија у Израелу где је највише заражених управо међу вакцинисанима. Многи (прави) доктори, укључујући и м.др. Шеклера, су се данас сврстали уз Вакцинални лоби- који има огромне финасијске ресурсе, који по сваку цену жели да „ували“ цеком свету своје склепане вакцине, као једино средство за борбу против пандемије. Поновљеним лажима убедили су људе, да су вакцинисани људи заштићени од COVID-19. На тај начин су страдали (што оболели што умрли) милиони људи у свету.

    Вакцинални лоби се хистерично и уз буку бори против корисних лекова у лечењу од COVID-19. Тако је у мају 2020. један од најпознатијих медицинских часописа Лансет (Lancet), без праве научне рецензије под утицајем моћног фармацеутског лобија, објавио скандалозно погрешан чланак где се тврди, да је лек хидрокси-хлорокин (Hydroxychloroquine (HCQ) штетан у лечењу COVID-19 пацијената! Крајем маја је 200 врхунских научника доказало, да је статистика коришћена у том раду потпуно погрешна и да су аутори рада у кофликту интереса, јер су радили на далеком скупљем леку Remdesivir. Потом су УСА власти забраниле HCQ а дозволиле Remdesivir!! После доказа о грубој превари у том раду часопис Lancet је повукао рад из штампе! Што би рекао Шојић – „опа Ђурђо“.

    Данас је познато да су лекови HCQ и Ivermectin (ивермерктин се користи и у лечењу марве (!)) ефикасни у лечењу од COVID-19, поготово у почетној фази болести. Тако је и председник Трамп излечен помоћу HCQ (хлорокин) у року од пар дана у болници!

    О важности лечења од COVID-19 код нас се прећуткује, јер Кризни штаб и политичка „елита“ фанатично и некритички заговарују само вакцинацију – и то са вакцинама које уопште нису(!) вакцине, јер нису прошле главне фазе тестирања карактеристичне за вакцине! Значи у Србији влада фанатизовани и нестручан Вакцинални лоби, који наноси велику штету здрављу грађана Србије! Нико нормалан није против регуларних и истинских вакцина али су многи научници (далеко компетентнији и хуманији од м.др. Шеклера) противници ових склепаних „вакцина“. И још с таквим „вакцинама“, које могу бити извор за многе болести у будућности, хоће да вакцинишу децу – код којих је заразност много мања а и болест, ако се јави, је углавном блага. Али, народ им неће допустити тај злочин!

    Пошто је у августу и септембру смртност (на милион становника) у Србији три пута већа у него у Немачкој, логично је посумњати, да нешто није у реду са принципима лечења у нашим болницама – поготово што у њима постоји велики мањак стручног кадра за лечење од COVID-19! О томе ћуте и м.др. Шеклер и многи политизовани лекари.

    Сада је јасно, да су обмане лобија око вакцинације велике, јер сада се заражавају масовно и вакцинисани, који су велики извор(!) инфекције за невакцинисане, а и смртност од ових на брзину склепаних вакцина је процентуално велика у односу на раније, праве, вакцине.

    До скора је главна лозинка фанатизованих, неуких и агресивних промотера вакцинације, попут м.др. Шеклера, била да нас вакцина штити од COVID-19, да би сада прећутно признали ту велику превару тврдећи – да постојеће „вакцине“ мада не дају пуни имунитет ублажавају ток болести! СРАМ ВАС БИЛО што обмањујете народ без стида и срама!

    3ато се може слободно поручити фанатизованом и дехуманизованом Вакциналном лобију и м.др. Шеклеру – ЏАБА СТЕ КРЕЧИЛИ! Вакцинални фашизам неће проћи у свету, јер је настао на великој превари. Надамо се, да ће разумни људи победити корона-фашисте.

    Др Миодраг Кулић, теоријски физичар

    25
    3
  6. Др. Шеклер је потпуно у праву…
    тако би требало са тим “препаметним” докторима….

    2
    24
  7. @Драган
    Пре појаве вакцине – ко је лечио оболеле?
    Невакцинисани лекари!
    Да ли су они о били извор ширења заразе?
    Нису!
    Званична статистика не наводи бројку оболелих пацијената
    које су ”заразили” невакцинисани лекари, до појаве вакцине, а
    таквих података нема ни сада!
    Зашто?
    Пре ће бити, да ће вакцинисани лекари заражавати не само
    пацијенте, већ и све оне са којима буду долазили у контакт,
    јер ВЕТЕРИНАР сада мења плочу, па каже: ”Нико није рекао
    да вакцинисана особа не може да се зарази”?!
    Лаж!
    Не рече ли да се ревакцинација мора вршити истом
    вакцином, а сада блентави, баљезга и ”тврди пазар” како
    је то чак и препоручиво?
    Опет – лаж!
    Проф. др Бјелојевић, са Катердре за хигијену на МФБ, тврди
    да је недопустиво мешати вакцине, и да тако нешто до сада
    није познато од када се користе вакцине, а ова сподоба
    од ВЕТЕРИНАРА говори супротно?!

    27
    2
  8. У целом овом памфлету, омаче му се и једно (реално) признање:
    “Вакцинација није чаробни штапић!”
    Тачно.
    Није ни штапић.
    Него батина.
    “Зауставите насиље у здравству!, Хоћемо у сигурну кућу”, Пријавите насилника!, Забранити му прилаз и не дозволити му контакт са децом.”

    19
    2

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading