Миланко Шеклер: Логично да се уведу услови за улаз у угоститељске објекте

Ако бар један родитељ није вакцинисан, он ће убедити другог да не вакцинишу дете јер је то ‘ризично’, рекао је Шеклер

Фото: Н. Марјановић

Имунолог и вирусолог Миланко Шеклер изјавио је данас да је уместо пооштравања епидемиолошких мера логично увођење правила да за улаз у угоститељске објекте и одлазак на јавна окупљања појединац мора да буде вакцинисан, да је прележао корона вирус или да има негативан тест.

„Не видим зашто би сад морали да сви будемо затворени, оних 50 одсто вакцинисаних и они који нису, зато што неки неће да се вакцинишу. Задржавам став да им је то право, али није ми јасно зашто сада најављујемо ригорозније мере у односу на ситуацију, а та ситуација се одвија пред нашим очима”, казао је Шеклер за Радио-телевизију Србије (РТС), јавља Бета.

Шеклер је рекао да је у периоду када је у Србији било и мање од 100 заражених дневно, било времена да се размишља „шта даље” те је додао да га „импресионирају” оцене струке да треба скратити радно време угоститељских објеката уколико дневни број новозаражених пређе 1.000.

Нагласио је да је јасно да предстоји повећање дневног броја новозаражених, којих је у Србији у среду било 921, зато што се не примењују епидеомиолошке мере, те је навео пример Мађарске у којој је мање од 100 новооболелих.

Миланко Шеклер: Ако буде један одсто вакцинисане деце, ја частим!

„Мађарска има 100 заражених дневно, а користили су исте вакцине као и Србија. Преовлађују ‘Синофарм’ и ‘Спутњик В’. Имају велики број вакцинисаних, то је тачно и очигледно је да вакцине дају резултате”, истакао је он.

Говорећи о вакцинисању деце старије од 12 година, Шеклер је рекао да је сигуран да родитељ који није вакцинисан неће вакцинисати своје дете.

„Ако бар један родитељ није вакцинисан, он ће убедити другог да не вакцинишу дете јер је то ‘ризично’”, рекао је он.

Он је нагласио да за вакцинацију одраслих пропуштено цело лето и оценио да струка треба да се бави тим питањем, „да се не нађемо у истој ситуацији као прошле године”.

„Грешити је људски, а истрајати у грешки је животињски, да као ветеринар додам”, казао је Шеклер.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 12. 8. 2021)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

3 replies

  1. Najveci preletač ikada! Predlazem da se stave linkovi ka njegovim ranijim radovima. Da ljudi vide sta je pisao i navodno mislio, pre samo godinu dve. Kakav Dačić, kakav Bakarec Spaskovski …Milanko je šampion !

    17
    2
  2. Шта ће друго ветеринар (па још у политици ) него да пелцује. За њега смо сви ми свиње, овце, телад , па удри . Свако занимање ценим, али брате мили зна се кога лечи ветеринар и ко су му „муштерије“.

    16
    1
  3. Марвени доктор Шеклер (бити марвени доктор није увреда већ часно занимање у лечење марве)

    би требало да зна, да су за разлику од марве којом се он бави (уверен сам веома квалитетно), људи и морална бића. Не могу се марвени закони из обора преносити на људе. Јер марва није отишла у Космос, није открила ДНА, није смислила квантни компјутер и Кантов категорички императив.

    Људи, зар не примећујете да се у свету уводи корона-фашизам и то уз агресивно учешће неморалних људи – који су пре тога бивали на маргинама својих струка, разних економских профитера са болесним амбицијама. Народ би требало да заустави ове манијаке док не уруше основне људске норме и цивилизацију.

    Светски је скандал што болесни умови брутално приморавају људе да примају вакцине које су у експерименталној фази! Све вакцине против Ковид-19 тестиране су само годину дана (!), док за праве вакцине то траје и до 10 година! За десетине и стотине хиљада људи вакцине су се показале као додатни пут за изненадно умирање – због оштећења срца, крвних судова, стварање тромбова …. А, све то је последица тога да ниједна постојећа вакцина није прошла трећу фазу – клиничка испитивања!

    Тако ове Ковид-силеџије у Србији хоће са постојећим, привременим и сумњивим вакцинама да вакцинишу нашу децу, унучиће … Запањује да марвени доктор Шеклер – којег је некад и негде похвалио “Бог” Вучић, у свом “интелектуалном оргазму” страсно предлаже да се уведе и трећа вакцина, против које се иначе изјаснила и Светска здравствена организација (СЗО)! Г. Шеклер се помпезно понудио да јавно прими трећу вакцину – ово неодољиво личи на неутољиву Вучићево жељу да се јавно полиграфише “да нико није рекао да је то најсмешнији вирус”!

    Ове на брзину склепане “вакцине” против Ковид 19 нас упозоравају, да би кроз пар месеци или годину дана могло доћи до масовне појаве карцинома, аутоимуних болести, неплодности, срчаних обољења … Ови који су вакцинисани се грдно варају ако мисле да су заштићени од заражавања и изненадних смрти, јер статистика каже да их је све више и да ће их бити (процентуално) још више! Ако су вакцине толико успешне зашто сада хоће да уведу и трећу вакцину, зашто се заражавају и умиру вакцинисани?

    Чувени немачки пато-анатом са познатог Универзитета Хајделберг, Петер Ширмахер, иначе члан (светски) цењене Немачке академије наука Леополдина, почео је недавноо да обдукује пацијенте који су примили вакцину пар месеца пре смрти. Испоставља се да је 40% умрлих директна последица примљене Ковид-вакцине! Овај пројект финансира немачка покрајина Баден-Виртемберг, која потстиче медицинске установе да што више обдукују вакцинисане пацијенте у циљу спознаје истине. Тако то раде озбиљни научници и установе.

    Против овог врсног научника (који готово сигурно и вечерас ради у својој лабораторији) дигла се и кука и мотика медицинског естаблишмента и корона-лобија (који вечерас по свој прилици “секцирају” лососе, притом испирајући грло Бордо-винима), тврдећи да он није у праву. Проф Ширмахер им је одговорио, да је бесмислено да тај лоби има право гласа (по овом питању) а да нису обдуковали нити један леш – не само ових дана, већ никада!!

    Корона-хистерија и вакцино-хистерија које се уочавају на Западу директно га воде у корона-фашизам – у том заносу предњаче Француска, Немачка и Аустрија, чију филозофију нажалост прихватају и српски политичари и квази-стручњаци (укључујући и марвене).

    Да нешто није у реду са овом погубном западном корона-пропагандом и хистеријом говори нам и случај Белорусије. Белорусија има око 10 милиона становника и 3500 умрлих од короне! Притом је вакцинисано само 10% становништва. У Србији (духовној и економској колонији Запада) има ефективно нешто изнад 6 милиона људи а преко 7000 умрлих а вакцинисано је 40% људи! Притом треба истаћи да у Белорусији није уопште било “локдауна” (закључавање народа) – док је на Западу и делимично Србији то већ свакодневна појава. Осим тога “велики диктатор” Лукашенко је гарантовао да држава неће присиљавати народ на вакцину и да се у Белорусији забрањује свака дискриминација и присила по том питању. Ово нам говори да нешто у Србији није у реду! Да ли су за тако велику смртност одговорни погрешна медицинска доктрина у лечењу или погрешне епидемиолошке мере. Највероватнији одговор је – обоје!

    Запад, напротив, уводи подмукле мере против народа, стимулишући послодавце да уцењују раднике који се нису вакцинисали, било отпуштањем са посла или слањем на (неплаћени) принудни одмор! Видим да се то уводи и у Србији у Клиничком центру у Нишу. Е, то је почетак фашизма, који ће ако победи укинути потпуно многе цивилизацијске тековине!

    Др Миодраг Кулић, теоријски физичар, Немачка

    П.С.
    Потписник ових редова се целог живота бавио теоријским истраживањима у физици кондензоване материје, узимајући у обзир вишеструко утврђене експерименталне чињенице. Другим речима, познаје методологију науке веома добро. Тако је и своје мишљење о овој Корона-хистерији формирао превасходно на научној литератури а не на политичким и полустручним памфлетима. Ова хистерична пропаганда за (насилну) вакцинацију у свету није заснована на чврсто утврђеним научним чињеницама, јер овако збрзане вакцине потенцијално угрожавају здравље великог броја људи у садашњости и будућности.

    У недостатку правих аргумената вакцино-лоби се служи уценама и претњама узурпирајући основне тековине цивилизације. Нико разуман и паметан се неће борити против праве и научно утемељене вакцине али одважни људи морају да подигну глас против овог хушкачког вакцино-терора, који нема за циљ здравствену заштиту људи, већ искључиво за остваривање разних профита – економског, политичког, каријеристичког …

    Поучен искуством, уверен сам да би за свет било далеко боље да борбу против Ковид 19-пандемије воде врхунски научници и морални људи који су ВАКЦИНО-СКЕПТИЦИ а никако некритични, необразовани и разуларени ВАКСЕРИ и АНТИВАКСЕРИ.

    8
    1

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading