Лука Тапушковић: Влада Црне Горе пала, само још да то и Кривокапић схвати

Добијамо флоскулу: „Ми нисмо ДПС, зато смо бољи…“ Али нисте. Нисте бољи

Здравко Кривокапић (Фото: Влада Црне Горе)

Рад Владе Здравка Кривокапића никад и никако не можемо упоређивати са Владом ДПС-а.

ДПС режим и њихов систем је био најгоре морално посрнуће које је затекло нас као друштво и никако не приличи поредити их.

ДПС је мафија која нас је „јахала“ 30 година.

Тај режим је, Богу хвала пао, и никад, понављам, никад, се неће вратити.

Са друге стране то не значи да ми као друштво смијемо прихватити минимум минимума од нове Владе(који нам се у суштини нуди).

Са једне од сједница Владе, Фото: Бојана Ћупић/Влада Црне Горе

Влада мора бити најбоља, да ради за грађане, и за људе који су их гласали, а на добробит свих.

Добијамо флоскулу: „Ми нисмо ДПС, зато смо бољи…“

Али нисте. Нисте бољи.

Истина, нисте покрали државу али политика искључивости коју Здравко Кривокапић води је пропаст.

То је човјек који не жели да прихвати ништа што се тиче његове смјене, нити појединих министара.

Извини, професоре, али око тога се пита парламентарна већина, а пријетње истој тој већини, немају ефекта.

Тренутно Владу Здравка Кривокапића подржава 14-15 посланика.

Сви свјетски примјери говоре како је то неодрживо.

Ова Влада је одавно и пала, само Кривокапић мора то да схвати.

А морају да схвате и ови који га и даље бране, као да им је из куће…

Део наслова и опрема: Стање ствари

(Борба,ме, 20. 7. 2021)



Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Враћа се са свима њим у влади комунистичко доба па наводни “срби” из те владе посташе послушници лажног вјерника Kривокуће и нијeсу више дични Срби и Српкиње. Чим почну Драгиња и “комити” протесте, сви се повлаче пред њима и повлаче законе, повлаче оне које изаберу итд. Ето Братићка прије 20 дана смијенила је Српкињу због кокарде краља Петра I због Драгиње, сада Драгиња изашла на улицу због Вишњићке, наравно Братићка ево смијени Вишњићку иако је поставила за вд. директорку, а уз то Братићка се огласила писмено као даје већ разријешила Вишњићку да би задовољила Драгињу, кад ево Вишњићка одговара да Братић “лаже” тј. Вишњићка каже да је то то сама урадила због притиска. Ето наших наводних “срба” које хвалише како су они страшни и часни али чим се Драгиња помами, сви се повлаче пред Драгињом, сви ти “срби” из министраства а наравно да не причам о лажном вјернику Кривикући који повуче закон о држављаству чим комите изађоше на улицу, како се повлаче чим “комите” и Драгиња крену аааа. ДФ не смије никако да пристане на било шта осим рушења ове владе тј. да се влада мијења , ништа друго не долази у обзир јер све друго би била још једна издаја СРБА у ЦГ. Нека прича ко год шта хоће, рушите владу доста више ових понижења, или нова влада или нови избори!
    Е, ка да је то лахко, мицнут гузицом из фотеље. Па фотеља је животни сан сваког Црногорца, а Милогорца поготово. Одрећи ће се тај и оца и ђеда, окречиће и наново исклесати споменик славном пријетку, само фотељу да сачува. Једном кад у њу шједне, одмах му гузица пусти корјене и срасте са њом. Прије остаје без гузице но без фотеље. Ето ти Бечића, Kривог. Абаза, живих доказа.

    Бирачи од 30. августа 2020. су гласали да се ДПС режим демонтира, а не да Демократе и бивши власници Вијести владају са ДПС-ом
    Смјена министра Владимира Лепосавића гласовима ДПС-а је већ прелазак црвене линије од стране Kривокапића, грубо кршење воље бирача.
    Kада је покушано да се усвојиме закони којима би се очистили бирачки спискови, и након трагикомичних протеста ДПС-а, Kривокапић је након састанка са Ђукановићем договорио повлачење тих закона и престанак протеста ДПС-а

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading