Миланко Шеклер: Трећу дозу препоручио бих свакоме

Шеклер изјавио да жели да прими две различите вакцине, као и да је још људи изразило жељу да са њим учествује у том „ризику”

Фото: Бета/АП

У Србији ће до 1. августа бити донета одлука да ли ће се грађанима препоручити да приме и трећу дозу вакцине против корона вируса, а вирусолог и микробиолог Миланко Шеклер каже да то не би требало да представља проблем и да би још једну дозу препоручио свакоме.

„Не само онима којима је имунитет слабији сам по себи, већ и онима који се осећају несигурно због других придружених болести”, рекао је Шеклер, оцењујући да се створила атмосфера да „без треће дозе нема живота”, то је, истиче, погрешно.

Каже, сви који су вакцинисани, имају заштиту.

Миланко Шеклер (Извор: N1)

Шеклер наглашава да ће вирус сигурно изгубити, али да је до тада потребно да прође одређено време, у коме сви, наглашава, треба да се понашају у складу са струком, пренео је Танјуг.

Он је навео и да би желео да прими две различите вакцине, као и да је још људи изразило жељу да са њим учествује у том „ризику”.

„У наредних месец дана имаћемо резултате који ће бити интересантни”, поручио је Шеклер.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 16. 7. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

3 replies

  1. Вирус ће се можда изгубити тамо одакле је и дошао и препао све нас, у тајним одељењима истраживачких погона Вухана, повезаним са слепомишијим пијацама. Једино још да изолују комплетну честицу тог опасног соја. како, на крају, не би бестрагом нестао.

    14
  2. Да ли је ико икада видео CV ове несносне особе? Какве је научне радове он објавио, и из којих области? Он — вирусолог? А овде пише да је ветеринар: http://vsikv.com/profiles/milanko-sekler/ Јесмо ли ми стока да нам таква особа кроји капу?

    14
    1
  3. Не би му дао ни да приђе мојој штали, а камо ли нешто друго.

Оставите коментар