Александар Вучић: Догодило се нешто што мења ствари око премештања амбасаде у Јерусалим

Вучић најавио је да ће Србија наставити разговоре даље, и то са ЕУ и САД, те да нема никаквих наговештаја ни за пребацивање амбасаде

Александар Вучић (Фото: Танјуг – С.А.)

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да се, у вези са Вашингтонским споразумом и пребацивањем амбасаде из Тел Авива у Јерусалим, догодило нешто што мења одређене ствари, а то је израелско признање Косова.

Вучић је, одговарајући на питање да ли Србија остаје привржена Вашингтонском споразуму, пошто се приближава рок за пребацивање амбасаде из Тел Авива у Јерусалим, рекао да Београд стално разговара са Американцима око тог документа.

„Видимо да Албанци нису испунили ништа, то јест само оно што им користи, не интересује их Мини Шенген, нити било шта друго. Догодило се нешто што мења одређене ствари, а то је израелско признање Косова“, указао је он.

Најавио је да ће Србија наставити разговоре даље, и то са ЕУ и САД, те да нема никаквих наговештаја ни за пребацивање амбасаде.

Када добијемо званично тумачења и објашњења видећемо“, закључио је Вучић током обраћања јавности, пренео је Танјуг.

Део наслова и опрема: Стање ствари

(Спутњик, 4. 6. 2021)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Ne mogu da verujem. Pa zar nasa braca Jevreji da nam zabiju noz u ledja? Da li se neko seca hrvatske proslave povodom „oluje“ na kojoj su prisustvovali i uzeli ucesca izraelski oficiri! Izraelski ambasador u Beogradu je tim povodom cestitao premijeru Kolindi i rekao da su Hrvati mnogo blizi saveznici Jevrejima nego Srbi! Nasa braca Jevreji u Srbiji, su poslednji bastion odbrane komunizma, titoizma i staljinizma u Srbiji! Dodik javno podrzava Izraelsku politiku i doliva ulje na vatru provocirajuci muslimane u svom okruzenju! Sada ce da me neki dusebriznik nazove, antisemitom i fasistom, a da pri tom ne zna sta je semitizam, a sta je fasizam!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading