Александар Шапић: Вучић има Божји дар

Увек је тешко када говорите о савременицима, али мислим да ће иза Вучића тек остати велике ствари, сматра новоизабрани потпредседник СНС-а

Александар Шапић (Фото: Н1)

Новоизабрани потпредседник Српске напредне странке (СНС) Александар Шапић изјавио је да „никад досад није видео човека који на тако квалитетан начин“, као председник Србије и СНС Александар Вучић, „сагледава ствари, па чак и оне које му апсолутно не иду у прилог“.

„Не затвара очи ни пред чим. Видим да влада мишљење опозиционог дела да он (Вучић) не жели да види неке ствари. Не, он све види и то бих волео да научим од њега и да развијем“, рекао је Шапић за нови „Недељник“.

Јер, додао је, „само на тај начин можете да мењате ствари и окрећете их у своју корист“.

„Ето, то је његова (Вучићева) особина која је мени фасцинантна, иако мислим да је то Божији дар и да се то може јако тешко стећи уколико га природно немате, али ћу се свакако потрудити на томе радим“, обећао је Шапић.

Навео је да „може неко да га (Вучића) воли или да га не воли, али не може да му оспори да има евидентне резултате и највећи политички ауторитет од увођења вишестраначја“.

„Увек је тешко када говорите о савременицима, али мислим да ће иза Вучића тек остати велике ствари“, сматра Шапић.

Шапић је навео да сматра да у Београду може највише да пружи: „Чињеница је да имам највише знања, искустава и резултата из локалне политике, на Новом Београду и у Београду“.

„Да ли ће период пред нама показати и да имам неке друге капацитете, видећемо. У овом тренутку, Београд је свакако област у којој могу највише да дам“, рекао је Шапић.

Говорећи о свом односу с замеником градоначелника Гораном Весићем, рекао је да „не жели да прави никакав ријалити“, а „од суботе, откад смо део исте организације, мислим да је место за сваку несугласицу са било ким, једино страначки орган. Нема потребе да разговарамо преко медија“, рекао је Шапић.

Замољен да прокоментарише „социјалну дистанцу“ око доскорашњег председника Одбора СНС за Београд Небојше Стефановића док га развлашћују, Шапић је рекао да је „јуче ушао у ту организацију (СНС) и било би претенциозно и арогантно да се бави унутарстраначким стварима и односима о којима скоро ништа не зна“.

Опрема: Стање ствари

(Бета/Данас, 3. 6. 2021)

Прочитајте још



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

5 replies

  1. Kakav pad, kakav jad

    14
  2. nije ni droga sto je nekad bila, meni se place

    16
  3. Увек је тешко када говорите о савременицима, али мислим да ће иза Вучића тек остати велике ствари, сматра новоизабрани потпредседник СНС-а
    ++++
    Хоће !
    Велика, велика, огромна гомила.
    Коју ће да кљуцају кокошке Србије.
    Годинама, годинама, годинама.

    14
  4. Страшно, да страшније тешко може бити.

    10
  5. После ситног „ министра „ звани Тома Мона, за кога су била довољна два обична момка да га извуку из доњег задњег дела управника логора Србија, за овог ће требати много, много снажнији.
    Али, нека им буде по оној народној „ Нема љубави без бола „.

    11

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading