Протојереј Бранислав Јелић: Фајзер за децу или Вакцинално отимање душе и тела

Срећни вам били COVID сертификати и пасоши; направите их самима себи, и што пре отпутујте – у пакао, где вам је и место! Ипак, покајање би било много боље за све, а за њега није касно док је човек жив

Протојереј Бранислав Јелић (Фото: ТВ Храм)

Ових дана је један од званичника „Кризног штаба“ објавио да „Србија креће у процедуру за одобравање Фајзера за децу“! Хвала му до неба што ова „вакцина“ неће бити „обавезна“, али би требало да објасни да Фајзер није вакцина, него генска, или генетска терапија, али се, ето, креће у „процедуру“ да се примени и на деци! Дакле, нема, за сада, бодљикавих жица, гасних комора, дресираних паса чувара, да неки логораш не побегне, ту су корумпирани и индоктринирани поједини лекари, и исти такви поједини политичари, који пошто-пото хоће да нас заштите да не умремо, а ми, ето, баш решили!

Упорно се спроводи мизерна, ненаучна, и апсолутно злочиначка политика несувислог коцкања са здрављем грађана, наводно, у име њихове заштите, уз све више претњи и условљавања, тј. духовног, менталног и моралног силовања народа да прихвати и прими у своје тело недовољно испитане и сумњиве супстанце, које они који одлучују увозе са свих страна, без питања нас, нашим парама!

Ако има таквих, а има их, који то желе, и у то верују, да ће их спасти (питање само од чега) експерименталне инјекције, и не плаше да то приме у себе, немамо ту шта да кажемо; они су већ рекли сами за себе! Ја говорим у име оних који још увек нису заведени пропагандом и застрашивањем којима смо већ више од годину дана изложени!

Овог пута, Србија је завела санкције самој себи; овог пута, окупирала је саму себе; овог пута, спроводи геноцид над самом собом! Смртност у прва четири месеца ове године (од кад траје „вакцинација“), званично, у односу на прва четири месеца прошле године, повећана је за 33,3%! Ово су, апсолутно, морално најмрачнији тренуци у историји српскога народа!

Да се разумемо, није тако само овде! Зло је ојачало на разним странама света, и прети да га потпуно уништи; међутим, ми имамо своју земљу, земљу коју су потоцима своје крви платили наши славни и дивни преци, и овде, у Србији, живи остатак остатака покланога народа, који је доста и предоста страдао од разних светских неправди и завера, и сада је било ДОСТА!

ДОСТА са издајничком и самоубилачком политиком испоручивања здравља наших грађана за статистичке податке страним фармацеутским компанијама; доста са хистеричним шприцањем наших беба и деце чим се роде, и касније, због чега је све више аутистичне и болесне деце; доста са одузимањем елементарних права и слобода, уз пропагирање неких других! Елементарно је право родитеља да ли ће, на пример, или неће, крстити своју децу; као и да одлуче да ли ће, или неће, вакцинисати своју децу, без обзира о којим вакцинама је реч! Неправедно је и нечовечно – антиљудски, да се нека догма, било која, овог пута медицинска, или квазимедицинска, намеће људима, да им се због тога прети; да им се прети казнама и одузимањем деце итд.

Како очекујете да било ко, под таквим условима које ви стварате, условима неслободе и вакциналног ропства и тираније, размишља о потомству?! Ви сте ти који сте од Србије створили и стварате концентрациони логор, у коме сви ми треба да постанемо само бројеви са ознаком: вакцинисан, или, невакцинисан! Ви сте ти који делите и трауматизујете друштво до крајњих граница, до граница његовог потпуног распада и колапса! Ви сте ти које ми више нећемо, и који немате никакав легитимитет да и даље тлачите и сатирете овај народ!

Наше је право да верујемо, или не верујемо у вакцине! То је наше, а не ваше право да одлучујете за нас! Ту сте направили рестриктивне законе, док се на другој страни правите хумани! Постоје и друга научна сазнања, упозорења, вапаји, од стране највећих светских научника, чак и нобеловаца, да се заустави ово зло, ово уништавање људи, а многи од нас већ и лично знају људе који су умрли, или се разболели, после примања садашњих вакцина!

Наше је право да верујемо, и да живимо онако како верујемо, ако тиме никога не угрожавамо! Наравно, ви ћете рећи да угрожавамо друге ако се не „вакцинишемо“, али, то је једна одвратна лаж и манипулација на чије објашњавање није потребно трошити речи! То је иживљавање убице над жртвом која не може да се одбрани!

Да ли хомосексуални односи повећавају ризик од добијања ХИВ-а?! Да, вишеструко; научно доказано!!! Па зашто их не забраните (не кажем да треба; ни Бог не забрањује, али указује на последице), него их здушно промовишете?! Ту није битно здравље, па је непожељно и причати о томе, јер је то „дискриминација“! Вама је само битно да здраве људе, који долазе на овај свет савршено опремљени од Бога, што пре „имунизујете“ (како то само милозвучно звучи), као да се ми рађамо без имунитета, са једне стране, и као да ви све знате о имунитету, са друге стране, те ваша „имунизација“ мора бити „обавезна“ (Божија се не важи), јер су, забога, земаљски „богови“ тако одлучили!

Срећни вам били COVID сертификати и пасоши; направите их самима себи, и што пре отпутујте – у пакао, где вам је и место! Ипак, покајање би било много боље за све, а за њега није касно док је човек жив, али, пошто нико не зна колико ће живети, свако ко жели требало би да се каје одмах, и исправља што се може исправити!

Трулежници заседоше горе,
у трулеж би да све претворе;
јер за друго ништа и не знају,
нити хоће да се кају!

А љубав је лепша од трулежи,
тешко оном ко од Бога бежи;
боље да се и родио није,
безакоња ако тајну сније!

А Божије јесте увек јаче,
безбожник ће кад тад да заплаче;
и плакаће вечно, вековима:
ПОКАЈТЕ СЕ ДОК ЈОШ НАДЕ ИМА!

Протојереј Бранислав Јелић, 
На Светог свештеномученика ПАТРИКИЈА, 1. јуна 2021

ЗА НАС И НАШУ ДЕЦУ, И
СВЕ ЉУДЕ ДОБРЕ ВОЉЕ!



Categories: Српско православно стање

Tags: , , ,

19 replies

  1. Мртви смо

    Старо сајмиште – Сајам
    Исто све Разглас жубори
    Издајте душу у најам
    Струка нам ко стоци збори

    Закрпу на образ мећем
    Лик без лица y колони
    Ужасно споро се крећем
    Прекасно аларм нам звони

    Често нам пиштољ на челу
    Лептира из сна да дамо
    Кошмар, бомба у тијелу
    Мртви смо, само не знамо

    Момчило

    92
    68
  2. Konačno da neko da progovori i otvori oči ljudima, da ostane večno zapisana borba za istinu, borba do kraja, nikad uzaludna!
    Divna pesma o ljubavi i pokajanju!
    Ljudi nisu sami, nisu ostavljeni niti prepušteni zverima.

    104
    7
  3. Свака вам част, оче Браниславе. Ви сте први у Цркви који је храбро и ЈАСНО назвао ово зло својим именом указујући ЈАСНО да је то сатански план човекоубице од искони. Бог вас благословио и сачувао од свих напада непомјаника.

    140
    6
  4. Коначно,на многаја љета оче! Чекамо да и Патријарх проговори,да нас поведе у одбану.Слаби смо сами и као јединке,потребно нам је сабрање,.Хвала дивни оче!

    108
    5
  5. Данашње стање у ВАСЕЉЕНИ је подударно са песмицом г.ЉУБИВОЈА РУШОМОВИЋА :ЧИНИ МИ СЕ ВЕКОВИМА.Овце лижу со из руку господара ,со у виду „ПАРА ИЗ ХЕЛИКОПТЕРА“ и разних других дотација,а господари их приводе на крвну жртву САТАНИНОГА ОЛТАРА,оживљавајући старе ПАГАНСКЕ ОБРЕДЕ.ГОСПОД БОГ да благослови честитога проторејерја оца БРАНИСЛАВА,за РЕЧ истине,опомене,утехе и позива на отпор овој САТАНСКОЈ ВЛАДАВИНИ која прети људскоме роду.Нека би ГОСПОД оснажио и већину наших ДУХОВНИХ ОТАЦА и НАРОДНИХ ТРИБУНА ,свих људи од знања и интегритета да се одваже и слободно кажу ИСТИНУ неби ли спасли што се спасти може.Бар да се деца не дозволе на жртвовање.Ако будемо ћутали ,неће бити места за исправку и кајање.УСТАЈ,УСТАЈ СРБИНЕ,УСТАЈ НЕ ОКЛЕВАЈ…народ чека да га неко поведе .

    65
    4
  6. Патријарх и Митрополит Београдски, у васкршњој посланици пуноћи СПЦ, у име Оца и Сина и Светога Духа недвосмислено каже да поштујемо препоруке медицине, и сами себе, једни друге и сав живот свој Христу Богу предамо.
    Његов свештеник, пак, на изјаву експерта из Кризног штаба који испред медицинске струке народу републике Србије преноси препоруку медицине, реагује збуњујуће: „Упорно се спроводи мизерна, ненаучна, и апсолутно злочиначка политика несувислог коцкања са здрављем грађана, уз све више духовног, менталног и моралног силовања народа! Сада је било ДОСТА! “. Тј. поштовања препорука медицине, ако смо добро схватили.
    И уместо поштовања препорука, он даје препоруку својим колегама из медицинске струке: „Направите сертификате сами себи (претходно се вакцинишите наравно, јер нема сертификата без вакцинације), и што пре отпутујте – у пакао, где вам је и место!“.
    Један са трона виче: „Слушајте препоруке, предајте се Христу!“, други са терена виче: „Доста препорука, предајте се Сатани!“. Па кога ми, збуњене и престрашене овце, да послушамо и за ким да пођемо?
    Или да не слушамо никог? Али како ћемо се спасти без послушања?

    30
    79
  7. Као Крст

    Растем
    У Висину
    Руке ширим
    У Ширину
    Корјеним се
    У Дубину
    Као Крст

    Момчило

    82
    15
  8. ” Reč Božija može da probije i najdeblji grehovni oklop, svaku okamenjenost, ali strela neće poleteti ako je strelac ne postavi na luk, ne upotrebi snagu, ne nategne tetivu i ukoliko precizno ne nanišani. Taj strelac i Hristov vojnik u borbi sa grehom je – pastir”

    Na mnogaja ljeta oče Branislave!

    111
    3
  9. Vec smo mrtvi ali to jos ne znamo! Slazem se, Momcilo!
    A Vi Evsevije poslusajte svoj zdravi razum ili svoje srce pa necete pogresiti!
    Zalosno je kako je ljudski rod kapitulirao pred jednim virusom….

    91
    3
  10. Svaka cast, Oce Bog Vas blagoslovio i svako Vam dobro dao..iako je 21. Vek jos uvek imamo Casne Oce. Amin

    52
    2
  11. Пре него нападнете грешне, нападните грех, оче. И пре напада на вакцинисане нападните болест и оне који је промовишу. Тако, скините маску па идите у продавницу, болницу, школу своје деце. И не плашите се последица, већ будите пример. Али ако то не чините, онда сте већ признали болест, а ово је само лицемерни памфлет.

    19
    55
  12. Apsolutno cio tekst i jeste osuda grijeha, a ne grešnika i vakcinisanih. Teško da neko ko se usudio da javno iznese ovakav stav, nosi masku ili se plaši posledica! Hvala ocu Branislavu!

    66
    5
  13. Слава Богу на оваквим пастирима! На многаја љета, оче Браниславе! Бог Вас благословио и свако Вам добро даривао!

    54
    3
  14. Овакво негирање опасности од вируса коштало је главе многе наше свештенике и сам врх СПЦ, Патријарха Иринеја, Митрополита Амфилохија а ко зна колико сте обичних верника оваквим ставовима коштали живота или здравља. Немојте то да радите, има ко је стручнији у погледу вируса и вакцина, ужасно је то што радите…

    19
    66
  15. @Мирко
    Смртност од вируса у Србији, према званичним подацима, је отприлике 0,1%. Паници нема места. Ионако мора да се умре од нечега.

    46
    7
  16. Brate Mirko, svi pastiri koje navodis kao zrtve virusa su nas svojim zivotom i propovedanjem ucili da je jedino uzasno u ovom svetu da covek bude bez Boga…posledice su opisane u poslednjoj strofi pesme oca Branislava…

    66
    4
  17. „A Vi Evsevije poslusajte svoj zdravi razum ili svoje srce pa necete pogresiti!“, каже Нина.
    А Бог каже: „Не ослањај се на свој разум“ (Приче 3:5) и „Срце је преварно више свега, и опако.“ (Јеремија 17:9).
    Да је мени разум здрав, а срце чисто и добро не би ми требао пастир. И ако ћу слушати свој разум и срце, шта ће ми онда пастир? И што онда уопште плаћам здравствено осигурање и парохијал (+прилоге)?
    А ако је стварно ДОСТА! било са слушањем контрадикторних препорука, и од медицинске и од духовне струке (лекара тела и лекара душе), да се разилазимо полако?
    То јест свак на своју страну – у “Господ је Пастир мој” мод (Псалам 22.)?

    17
    5
  18. Значајне речи и добар текст…
    Мада ми још увек живимо прилично лагодно, уљуљкани у важне или мање важне речи, испред неког екрана.
    И да смо имали бар пола те храбрости и доследности, било би другачије – хоћу да кажем да је ово у суштини духовни и морални проблем сваког од нас, тј. важне су речи али је важније како живимо и како се понашамо сваки дан, а плашим се да баш ту постоји велики раскорак… и то је већ усвојени лош манир, који ретко кога брине…

    14
    3
  19. Ако крене умирање,
    и запусте солитери,
    биће јасно, да по нешто,
    ми никако нисмо смели!

    Да смо били глупи и наивни,
    а они су лепо најавили,
    да смањење људи желе,
    кроз “агенде” тако веле!

    Ту су “службе” затајиле,
    и пустиле неуке политичаре;
    државни је имунитет пао,
    па је народ настрадао!

    Од када је света овог било није:
    разумите, другачије сад се битка бије;
    биолошки рат је ово први,
    а људи су страшно ниско пали!

    Браћо моја, мантра не спашава,
    већ истина, и строга провера;
    а неуки овде нама кажу:
    “Фирме фармацеутске неће нас да лажу”!

    Мантра једна, бедна и убога,
    јесте да: “Само вакцина спашава”;
    злочиначка, од главе до пете,
    да ли сада нешто разумете?!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading