Радмила Васић: Вучић увео СНС у чврст загрљај са ЛГБТ популацијом

Очито да иза сцене постоји договор између ЛГБТ и СНС о коалицији и обећање да ће сви ЛГБТ захтеви бити испуњени

Радмила Васић (Фото: Александар Варда/Фонет)

Одговори које пише П. Аздејковић у име ЛГБТ популације (овде, овде), иако га нико од њих није делегирао за то, само су бацање прашине у очи обичним људима и покушај скретања пажње са коалиције ЛГБТ-СНС.

За Аздејковића и њему сличне власт СНС има њихову подршку иако је недемократска и криминална, јер је њима битно само да им реше њихова лична питања без обзира на опште стање у Србији.

Зато нико од њих није смео ни реч да каже против Вучића када је рекао да неће потписати Закон о истополним заједницама јер је противуставан. Очито да иза сцене постоји договор између ЛГБТ и СНС о коалицији и обећање да ће сви ЛГБТ захтеви бити испуњени без обзира на лажну реторику према јавности којом се СНС чува од пада рејтинга у сопственом бирачком телу које се противи овом закону.

Не видим разлог да се г. Аздејковић не учлани у СНС ако већ и није члан, јер су ови загрљаји између СНС и ЛГБТ популације све чвршћи и јачи.

С друге стране, Вучић и његова десна рука Гордана Чомић вешто су скренули пажњу јавности на предлог Закона о истополним заједницама и тако омогућили да се испод радара јавне дебате до Народне скупштине провуку два веома контроверзна и много опаснија и штетнија закона, а то су предлог Закона о родној равноправности и предлог Закона о изменама и допунама закона о забрани дискриминације.

Предраг Аздејковић (Извор: Твитер)

Оба предлога закона по хитном поступку усвојена су на Влади и тако заобишла сваку јавну расправу.

Стара тактика СНС: док се крију иза празних прича о патриотизму и економском просперитету, у стварности чине све да обесмисле и угуше свако другачије мишљење, критику или предлог док урушавају темеље на којима је Србија почивала и опстајала и у тежим временима, а то су несумњиво породица и традиционалне породичне вредности.

Како је то могуће да се већини грађана Србије, који брак и породицу виде поштујући Устав Србије као заједницу између мушкарца и жене, сада противуставно и без референдума намеће нешто друго?

И зашто нема реакције Повереника за заштиту равноправности када представник ЛГБТ популације јавно вређа СПЦ, представнике политичких партија, мене лично, називајући нас различитим погрдним именима и стављајући нас у негативне контексте?

Где су наша права и да ли наша права која имамо по Уставу на слободу мишљења и говора сада постају угрожена до те мере да се поставља питање како ћемо се уопште заштитити од тоталитарне идеологије хомосексуализма и родне равноправности која прети кажњавањем свакога ко другачије мисли?

СНС ништа до сада није урадила а да није прекршила закон и Устав.

Тако се сада до бесмисла крши Устав Републике Србије стављајући на дневни ред седнице Народне скупштине два најконтроверзнија, антиуставна, антихришћанска и антипородична закона – Закон о родној равноправности и Закон о забрани дискриминације.

И зато је Аздејковићу пуно срце јер ће сада моћи по закону да ме вређа и када погледам на просторије ЛГБТ популације, а камоли кажем коју критичку реч. Све захваљујући свом партнеру Александру Вучићу!

Нека остане записано како је Александар Вучић увео у чврст загрљај СНС и ЛГБТ популацију и успео да превари, понизи, изда и прода сопствени народ и његову веру и традицију у бесцење и озакони све што тај народ није хтео и није за то гласао.

Ауторка је председница Двери Београда и чланица Председништва Двери

Део наслова и опрема: Стање ствари

(Данас, 20. 5. 2021)

Прочитајте још (сајт листа Danas)



Categories: Преносимо

Tags: , , , , , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading