Небојша Стефановић: Пре било какве одлуке разговараћу са Вучићем

Стефановић истакао да није учествовао у активностима које би угрозиле председника Александра Вучића нити чланове његове породице

Небојша Стефановић (Фото: Танјуг)

Министар одбране Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да ствари које се тичу страначких органа не треба расправљати у медијима, без обзира на демократски процес у СНС и то што свако има право на мишљење и став.

Стефановић је, одговарајући на питање новинара Танјуга, да ли мисли да треба да поднесе оставку после захтева одбора СНС широм Србије да буде смењен са функције председника Градског одбора СНС у Београду и са јавних функција,  рекао да ће о томе разговарати са председником Александром Вучићем.

„Нисам од оних којима је стало да буду у било каквој фотељи по сваку цену, нити да будем функционер за сва времена. Мој посао је да се потрудим да наша војска буде јача и да Министарство одбране напредује из дана у дан, као и да се потрудим да својим радом оправдам поверење”, рекао је Стефановић.

Он је нагласио да му је важно да је у каријери радио у складу са законом и истакао да није учествовао у активностима које би угрозиле председника Александра Вучића нити чланове његове породице.

„Да ли сам правио грешке у свом раду? Сигурно. За своје грешке сам увек спреман да одговарам. Али да будем у фотељи вечито, нити ми пада напамет нити је то за мене приоритет”, истакао је Стефановић.

Он је рекао да ће се о свему осталом пре било какве одлуке консултовати унутар своје странке, пре свега са председником, чије поверење, како је навео, има да обавља функцију, и да ће одлуку, када буде донета, саопштити јавности.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 19. 5. 2021)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Излизана прича у коју више нико нормалан не верује. Више од 30 год то се ради. Пред изборе напрасно се
    „посвађају ” ; назови аналитичари и новинари направе жесток спектакл. Неког најуре из странке, он већ има обезбеђено чланство нове странке у којој је наравно председник. После избора и навучених гласова прође кратко време и ето нова странка се уједини са странком из које је председник исте „жестоко најурен “. Треба бити тешки телетабис и поверовати да ће , рецимо Стефановић ако га уопште најуре престати да се бави политиком. У најбољем случају наставиће већ развијен посао са извозом наоружања. Непоновљив је случај Радомана Божовића који се повукао и уз неку малу фирмицу живи у илегали, тихо и без икакве користи од политике.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading