Немачки вирусолог: Могућ четврти талас короне на јесен, стрепња да вакцинисани заразе невакцинисане

Немачки вирусолог Хендрик Штрек сматра да ће лето, по питању епидемиолошке ситуације, проћи добро, али од септембра очекује нови раст заразе

Фото: AP Photo/Sebastian Gollnow

Немачки вирусолог Хендрик Штрек очекује да ће се ситуација у вези с корона вирусом на јесен сигурно погоршати и да је могућ четврти талас.

Штрек упозорава да се и поред смањења броја заражених, не може прогласити победа над пандемијом.

У изјави за недељник Фокус он је рекао да би на јесен могао уследити четврти талас и да је неопходно до тада искористити време да се извуче максимум из структура и процеса.

Он сматра да ће лето, по питању епидемиолошке ситуације, проћи добро, али од септембра очекује нови раст заразе.

Указује да је кључ за решење вакцинација широког дела становништва.

„Имамо толике количине вакцина да ће морати да се постави питање да ли ћемо барем један део поклонити“, додао је Штрек.

Немачки вирусолог стрепи и да вакцинисане особе могу заразити невакцинисане.

„Имамо управо случај једног вакцинисаног лекара који је развио велику количину вируса у грлу и који је заразио породицу. То је можда појединачни случај, али се то мора пратити“, казао је Штрек.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик, 14. 5. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

3 replies

  1. Сада када су се Бил и Мелинда развели, да ли ће борба против опасног вируса бити још тежа?!

    12
  2. Дадосте ми шлагворт @ПГ, СГ, С(п)Г… а у вези развода: коме ће припасти вакцинисани а коме невакцинисани? Зна ли се шта?

  3. @Зна ли се шта
    Имам сазнања и поделићу их са Вама – У питању је развод, али не мелинде и била, већ вакцинисаног доктора и невакцинисане му жене! ОПА ЂУРЂО ! Доктор је у грлу развио огроман број вируса и ситан број антитела у трећем крајнику. Разлог томе лежи у чињеници да су га руски агенти дрогирали дрогом! Сипали су дрогу у вакцину што је изазвало калуцинације и стерилитет код антитела, а мутацију и омнипотентност код вируса. Руси му изваде трећи крајник и пошаљу жени са поруком да јој је муж киндапован и да траже откуп. Како је крајник провучен кроз машину за млевење меса, сад да ли пре или после вађења, то ћу Вам открити у неком наредном коментару, жена га није препознала, али као специјалиста оториноларингологије посумња да је муж вара и да прељубу крије иза лажне отмице. Одлучи, у магновењу, у бесу преварене жене ( а није стварно била преварена него умислила, шта ћеш, жемско кад нешто умисли… ц, ц, ц ), да отме саму себе, те се сакрије на једно много скровито место, позове децу и претпостави се као отмичар – руски агент који говори немачки без акцента, али пискутаво…За откуп затражи од деце не новац, нееее, већ мужа, тј. оца од своје деце. Јадна деца, сирочад такорећи јер су им оба родитеља киндапована, како су била невакцинисана одлуче се на корак очајника – прекршиће епидемиолошке мере и макар прокажени и дискриминисани, привући ће пажњу јавности. Сурови и амонимни тајни руски агенти имају само једног смртног и непобедивог непријатеља – пажњу јавности… Зато одустају од даљег киндаповања вакцинисаног доктора, купују му породично паковање сладоледа због извађеног крајника ( сад знате кад је крајник извађен, их, баш сам непажљив, нећу писати следећи коментар ) да му хлади рану и оддрогирају га антидрогом од које изгуби памћење, али селективно, само на период дрогирања, отмице и оддрогирања. Али жена остане при своме. Остаје руски агент који говори немачки брез акцента али пискутаво, напушта ОРЛ праксу, и разводи се од мужа. Деца, под лупом јавности, прокажена због кршења мера, остају са невакцинисаном мајком тј. руским тајним агентом која није изистински руски агент јер се не плаши пажње јавности већ ужива у њој. Баш као и свака разгоропађена жена која је умислила да је преварена те се развела, сад иде од јавности до јавности и пљује бившег мужа и тражи да се јавно вакцинише заједно са децом… Али руском вакцином и у Београду, у тржном центру. Немојте ово ширити даље ако имате трећи крајник. 1882 пута сам писао овај коментар и ништа ми нису пронашли. Све чисто и по закону. Мисле да сам ја продао сладолед руским агентима. Шта Ви мислите, поштовани ?

Оставите коментар